Ünlü ses üreticisi Audioengine Türkiye’de!

Audioengine

Aktif ve pasif monitör hoparlör modelleri ile odyofiller arasında oldukça popüler olan Audioengine markası, resmi olarak Türkiye’de satışa başladı. Audioengine’in fiyatları haberimizde.

Amerika menşeli Audioengine, ses uzmanları yani odyofiller arasında vazgeçilmez firmalar arasında yer alıyor. Hatta aktif monitör hoparlör segmentinde boy gösteren Audioengine A5+, bir çok odyofilin ana ses sistemi durumda. Bu zamana kadar ürettiği ürünler ile dikkat çeken firma, bugün resmi olarak Türkiye‘ye giriş yaptı.

Audioengine resmi olarak Türkiye’de

Ünlü ses markası Türkiye’deki satışını Bircom güvencesiyle Hifimyfi mağazasında gerçekleştirecek. Türkiye’ye gelişini %30 indirim ile kutlayan firma, yüksek dolar kuruna rağmen ürünlerini çok uygun fiyata satışa unuyor.

Apple’dan kafa üstü kulaklık geliyor

Firmanın ürünlerin fiyatlarından kısaca bahsedecek olursak; B2 1.300 TL, A2+ 1.350 TL, A5+ 2.099 TL, HD6 3.275 TL, D1 DAC 780 TL ve B1 Bluetooth DAC 755 TL fiyat etiketine sahip.

Audioengine

Ses kalitesi bakımından 2+0 bir sistem olmasına rağmen inanılmaz bir performans sunan hoparlörler, özellikle müzik ve oyunlarda kendini belli diyor. Hatta A5+ modeli Kevlar bass sürücüleri ile Subwoofer olmadan evi inleten bir performans sunuyor.

Son olarak aktif ile pasif hoparlör arasındaki farka değinelim. Aktif hoparlörlerde genellikle C sınıfı amfi yer alır. Bu sayede ekstra amfi almadan plug&play yani tak çalıştır şeklinde bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Pasif monitör hoparlörlerde ise amfi olmadan ses elde etmeniz mümkün değildir. Pasif hoparlörler için amfi alıp beslemeniz gerekiyor.