Instagram Dünya Canlı Yayın Rekoru Kırıldı!

rekor acun

Instagram Dünya Canlı Yayın Rekoru Tekashi69’nun elinden organize bir şekilde alındı. Yeni dünya rekoru Acun Ilıcalı’da.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde her hafta sonu ve özel günlerin önü ve arkası sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor. Bu yasak kime yaradı derseniz bu sorunun cevabı yüzde yüz Acun Ilıcalı ve kanalı TV 8 olacaktır. Acun bey geçtiğimiz günlerde Instagram Dünya Canlı Yayın Rekoru kırma kararı aldı. Aslında bu karar Gönüllüler ile yapılan 800 binlik canlı yayın sonucu ortaya çıktı. Cemal Can rekorun 2 milyon ile Tekashi69’a ait olduğunu söyledi. Herkesin 6ix9ine olarak bildiği ünlü rapçi hapisten 2 yıl sonra çıkmış ve bu haber NY Times’da bile yankı bulmuştu. Acun Ilıcalı’da bu rekorun kırılması için bir yayın yapacağı açıkladı.

Acun Ilıcalı Nasıl 3 Milyon kişiye ulaştı ?

Acun Ilıcalı gerçekten çok başarılı bir ekibe sahip. Instagram Canlı Yayın Rekoru kırabilmek için ilk etapta insanların Instagram’da buluşmasını sağlamak gerek. Acun Ilıcalı ve ekibi Canlı yayın öncesi insanları Instagram’da tutabilmek adına Instagram üzerinden Canlı yayın açıp bir yarışma düzenledi. Bu yarışmayı TV 8’de izleyenler oy kullanmak adına Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabına akın etti.

Instagram Dünya Canlı Yayın Rekoru

Acun Ilıcalı TV 8’in de gücünü arkasına alarak Instagram Canlı Yayın Rekoru kırmayı başardı. 23.30’da başlayan canlı yayın sadece iki dakika sonra 3 milyon kullanıcıya ulaştı. Acun Ilıcalı bu canlı yayına reklam almayı da ihmal etmedi.

Bu yıl yayınlanan Survivor belki de en çok izlenen Survivor yarışması olmayı başardı. Acun Ilıcalı ve elenen yarışmacıların Koronavirüs nedeniyle Türkiye’ye dönememesi Acun Beyin daha fazla yarışmalarda olmasını sağladı. Ayrıca futbol, valeybol, basketbol gibi sporlara ara verilmesi ve Survivor yarışmasında bu sporların oynanması TV 8 izleyici sayısını da arttırdı. Bu sene en çok izlenen program Survivor yarışma programı oldu. Sizce neden izlenmesin ki Aşk var, ihtiras var, hırs var, spor keyfi var, yarışma var!

Şok Şok Elon Musk Oğlunun ismini değiştirdi!


Yorumlar kapatıldı.