Ünlü Rapçinin Ölümüne İntihar Süsü Verilmiş

Ünlü Rapçinin Ölümüne İntihar Süsü Verilmiş

Ünlü rapçinin aslında menajeri tarafından öldürüldüğü ve intihar süsü verildiği ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

Yetkililere göre, 2015’teki ölümü intihar olarak değerlendirilen popüler Venezüellalı rapçinin eski menajeri, sekiz yıl sonra sansasyonel bir şekilde cinayetini itiraf etti. Gerçek adı Tirone Gonzalez olan Canserbero, Rolling Stone tarafından İspanyolca konuşan en iyi ünlü rapçi seçilmişti ve Tupac Shakur’la karşılaştırılmıştı. 26 yaşındayken ölümü hayranlarını şaşkına çevirmişti ancak yıllar sonra gerçek gün yüzüne çıkmaya başladı. Salı günü Venezuela Başsavcısı Tarek William Saab, Canserbero’nun eski menajeri Natalia Améstica’nın, kardeşi Guillermo Améstica’nın yardımıyla hem cinayetleri işlediğini hem de intiharı sahnelediğini itiraf ettiği video açıklamalarını yayınladı.

Ünlü Rapçinin Ölümüne İntihar Süsü Verilmiş

Yetkililere, rapçinin Şili’ye düzenlediği tur hakkında o dönem menajerliğini yaptığı kişi ile tartıştığı açıklandı. Kovulma haberinin ardından öfkelenen menajer rapçiyi öldürerek buna cinayet süsü vermiş. Günah çıkarma videosunda “Bu beni çok incitti ve çok fazla iç acıya neden oldu” dedi. Bayan Améstica, sanatçıların 19 Ocak 2015’te Maracay kentindeki evini ziyaret etmesiyle “bir şansın doğduğunu” söyledi.

Hem Canserbero’yu hem de uzun süreli ilişki içinde olduğu Molnar’ı defalarca bıçaklamadan önce fazlasıyla kavga ettiklerini söyleyen eski menajer kan dondurucu suçunu açıkladı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçekler hayranları ve herkesi şaşırttı.  Ünlü rapçiye intihar süsü verilen ölümle ilgili gerçekler de yeni yeni ortaya çıktı denebilir.

2024 ve Sonrasını Şekillendirecek 5 Öncü Teknoloji Trendi