Ünlü Dergi Resident Evil 7’yi Oynadı VİDEO!

resident evil

Capcom’un yeni göz bebeği Resident Evil 7, duyurusundan itibaren büyük bir merak uyandırmış durumda. Efsane serinin son oyunu için oynanış videosu paylaşılmış iken, oyunun ilk izlenimleri nasıl? Detayları haberimizde.

Resident Evil serisi çıkışı 1996’lı yıllara dayanan bir korku oyunu serisi. Japon asıllı şirket Capcom tarafından geliştirilen bu seri ilk nesil konsollardan günümüze kadar şüphesiz çok yol kat etti. Seriye olan ilgi her ne kadar Resident Evil 6’dan sonra git gide azalsa da Resident Evil7: Biohazard bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Diğer Resident Evil oyunlarındaki TPS formatını FPS formatına çeviren Capcom, oyunu Resident Evil Remake olarak tanımladı. Şüphesiz oyun korku oyunlarına yol gösterici nitelikte olacak başarılar elde etmiş olsada, Residentvil 6’da yapılan karmaşa halen unutulmuş değil. Çoğu incelemede “her oyundan bir parça” olarak tabir edilen RE6, içerdiği subliminal mesajlar yüzünden de fazlasıyla eleştirilmişti. Buna rağmen Resident Evil7: Biohazard için umutlar son oynanış videosu ile fazlasıyla büyüdü.

 

Oyunda Ateşli Silahlar Büyük Önem Taşıyor

Her ne kadar oyunun ilk videosuna bakıldığında daha çok Outlast tarzı bir “hide and seek” bir oynanış göreceğimizi umuyorduk. Fakat oyunu 4 saat boyunca deneme fırsatı olan GameSpot, oyun ile ilgili birkaç görüşünü paylaştı. Oyunun saklanma mekaniklerine dayanmadığını aksine silahların düşmanlarımızı alt etmede önemli bir konuma sahip olduğunu belirten GameSpot,eminiz ki birçok kullanıcıyı mutlu etmeyi başarmıştır. IGN tarafından paylaşılan bu 8 dakikalık videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

   Resident Evil7, 24 Ocak 2017‘de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

Netflix Dizileri İnternet Olmadan da İzlenebilecek

Guardians of The Galaxy, Telltale Dünyasına Katılıyor