Uncharted’dan ilk resmi film posteri

uncharted filmi

Oyun dünyasının en sevilen maceralarından biri olan Uncharted’ın film uyarlamasından ilk resmi poster geldi.

Uncharted’dan ilk resmi film posteri. PlayStation hayranlarının en sevdiği macera-aksiyon oyunlarından biri olan Uncharted, uzun bir süredir adından “film uyarlaması” sayesinde bahsettiriyor. Bugüne kadar birçok defa çıkış tarihi ertelenen, yeni bir erteleme haberi gelmemesi halinde nihai olarak 18 Şubat 2022 tarihinde gösterime girecek olan filmden, ilk resmi poster geldi.

Baş rolünde Tom Holland‘ın oynadığı, filmde ayrıca Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Patricia Meeden ve Sarah Petrick gibi isimlerde bulunuyor.

Bildiğiniz üzere oyunda kahramanımız Nathan Drake, maceradan maceraya koşarken, onun sadık ama ihtiyar arkadaşı Sully ise bu maceralarda kendisine yol gösteriyordu.

Uncharted'dan ilk resmi film posteri

Uncharted’dan ilk resmi film posteri

İşte filmde de aslında konu tam olarak bu ancak biraz daha farkla. Uncharted‘ın film uyarlamasında, baş kahramanımız olan Nathan Drake’nin gençliğine gidecek ve karakterimizin nasıl ünlü bir maceraperest olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Paylaşılan ilk resmi postere baktığımız zaman ise, Tom Holland‘ın bu role çok yakıştığını ve Nathan Drake’in karizmasından hiç de geri kalmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ayrıca her ne kadar oldukça ufak bir kesit görsek de, yine de çevre tasarımının da orijinal Uncharted oyunlarıyla benzerlik gösterdiğini ve yapımcıların bu konuda işi sıkı tuttuklarını anlıyoruz. Bakalım oyun dünyasını kasıp kavuran ve adeta bir efsaneye dönüşen Uncharted, gişede nasıl sonuçlar elde edecek?

Bu altcoinlere dikkat! Büyük patlama yapabilirler!