Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü!

Elon Musk özel e-postaları sızdırılabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla CEO’su Elon Musk ile görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü! Bugün yoğun bir programı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir de Tesla CEO’su Elon Musk ile görüşme gerçekleştirdi.. Söz konusu görüşme video konferans şeklinde yapılırken önemli konular gündeme geldi. Bunlardan bir tanesi ise TÜRKSAT 5-B uydusunun durumu. Bilindiği gibi TÜRKSAT 5-A uydusu, SpaceX aracılığı ile Ocak ayında fırlatılmıştı. Erdoğan, Elon Musk ile TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılma süreciyle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Böylece TÜRKSAT 5-B için de önemli bir adım atılmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde Tesla CEO’su Elon Musk ile görüşme gerçekleştirdi. Telekonferans yoluyla yapılan görüşmede oldukça önemli konular konuşuldu.

Amazon ve Elon Musk birbirine düştü

Görüşmede gündeme gelen konular arasında TOGG da vardı. Yerli otomobile konulacak olan lityum bataryaları ile ilgili atılabilecek ortak adımlar değerlendirilirken daha pek çok konuda iş birliği yapılabileceği ifade edildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Milli Uzay Programı kapsamında yapmış olduğu çalışmalara da dikkat çekti.

Bahsi geçen görüşmede ele alınan hususlardan bir diğeri de dijital ekonomiydi. Bildiğiniz gibi son zamanlarda dijital para birimlerine olan talep hayli arttı. Dolayısıyla dijital para birimleri de konuşulan hususlardan biriydi. Elon Musk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konu hakkında da fikir alışverişinde bulundular ve sonrasında görüşme noktalandı.

Opel Corsa fiyat tarafında beklentileri aştı!