Ücretsiz PS4 oyunları indirime açıldı!

Ücretsiz PS4 oyunları

Koronavirüs sebebiyle dağıtılan ücretsiz PS4 oyunları bugün Türkiye’de indirime açıldı. Bakalım bu ücretsiz oyunları beğenecek misiniz?

PlayStation ekibi, COVID-19 salgını yüzünden evde duran oyuncuların karşısına büyük bir jest ile çıkacağını açıklamıştı. PlayStation cephesi söz verdiği gibi bugün ücretsiz PS4 oyunları ile karşımıza çıktı. Bu kapsamda Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey oyunları bugün PlayStation Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir hale geldi.

16 Nisan – 6 Mayıs 2020 tarihleri arasında bu iki oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde ömür boyu oyunları PS Plus aboneliğiniz olsun olmasın oynayabiliyorsunuz. Uncharted 1, Uncharted 2 ve Uncharted 3 oyunlarını kapsayan ve yenilenmiş grafikler sunan Uncharted: The Nathan Drake Collection‘ı mutlaka oynamanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle Türkçe oyun tutkunları bu üçlemeyi kaçırmasın.

Sanatsal yapısı ile birçok oyuna ilham kaynağı olan Journey ise sizi bambaşka bir dünyaya adım attıracak. Bir oyun aksiyonsuz nasıl güzel oluyor diyorsanız sizi hazır ücretsiz olmuşken Journey’i oynamaya davet ediyoruz.

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense tanıtıldı!

PlayStation cephesinin bu hamlesinden sonra gözler Xbox ve Nintendo cephesine çevrilmiş durumda. Xbox ve Nintendo bu süreçte sadece sınırlı bir süre oyunlarını ücretsiz olarak erişilebilir yapmıştı. PC tarafında ise Steam, Epic Games ve GOG her hafta ücretsiz oyun yayınlayarak PC oyuncularını tatmin etmeyi başarmıştı.

Ücretsiz PS4 oyunları

Dünyada 2 milyondan fazla kişiyi enfekte eden koronavirüs salgınının duracağı görünmüyor. Bir salgının aşısı bulunmadan tamamen geçmesi gibi bir ihtimali tarih boyunca olmadı olmayacak da. Bu süreçte lütfen hazır firmalar böyle sizlere jestler yaparken, mümkün olduğunca evde kalmaya özen gösterin.