Sony Türkiye’den PS4 Oyunlarına İndirim!

sony ps4

Sony Türkiye bugün yaptığı açıklamada oyun tutkunları için güzel bir haber verdi ve yeni PS4 oyun indirimlerini açıkladı.

Playstation 4 oyunları için 8-21 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak hampanya kamsamında Uncharted Nathan Drake Collection, Uncharted Nathan Drake Collection, Bloodborne başta olmak üzere pek oyun 69 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiği  PS4 özel oyunlarının girdiği indirim kapasamında 8-21 Temmuz tarihleri arasında Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Bimeks ve Overgame mağazalarından ilgili oyunları indirimli fiyatları üzerinden satın alabilmek mümkün.

downloadfile.php?uid=958652&uidchk=0a059&ct=tr&pt=141190&pts=128308&e=tektvorg@gmail

Kampanya kapsamındaki oyunlardan Killzone Shadow Fall, Infamous Second Son ve DriveClub 69 TL, Ratchet & Clank, The Order: 1886, Bloodborne veThe Last of Us Remastered 99 TL ve Until Dawn, Bloodborne GOTY ve Uncharted Nathan Drake Collection ise 169 TL fırsat fiyatıyla oyun severlerle buluşacak.

Sony Türkiye’nin bu konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şu şekilde;

En sevilen PS4 oyunları 69 TL’den başlayan fiyatlarla PS4 tutkunları için kaçırılmaz fırsat

Sony, 8-21 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, en sevilen PlayStation®4 oyunlarını yeni indirimli fiyatlarla oyun tutkunlarının beğenisine sunuyor.

(İstanbul,8 Temmuz 2016) – Sony, PS4 oyuncuları için yeni bir indirim kampanyası düzenledi. Sony Center, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan, Bimeks ve Overgame mağazalarında, 8-21 Temmuz 2016 tarihleri arasında, en sevilen PlayStation®4 oyunları indirimli fiyatlarla oyun severlerin beğenisine sunuluyor. Kampanya kapsamındaki oyunlardan Killzone Shadow Fall, Infamous Second Son ve DriveClub 69 TL, Ratchet & Clank, The Order: 1886, Bloodborne veThe Last of Us Remastered 99 TL ve Until Dawn, Bloodborne GOTY ve Uncharted Nathan Drake Collection ise 169 TL fırsat fiyatıyla oyun severlerle buluşacak.