Bedava PlayStation 4 oyunu dağıtılacak!

Bedava PlayStation 4 oyunu

PlayStation, koronavirüs salgınından dolayı bedava PlayStation 4 oyunu dağıtacağını açıkladı. İşte yakında indirime sunulacak olan ücretsiz PS4 oyunları!

2 milyondan fazla kişiye bulaşan ve hızla yayılmakta olan koronavirüs için her geçen gün yeni önlemler alınmaya devam ediliyor. Bireysel karantinanın çok önemli olduğu bu süreçte, büyük firmalar sundukları ücretsiz içerikler ile insalığın yanında olmayı başarmıştı. Şimdi ise oyuncuları evde tutabilmek adına PlayStation ekibi bedava PlayStation 4 oyunu dağıtacağını açıkladı. PlayStation 4 sahiplerine çok yakında sunulacak olan ücretsiz oyunlar, evde uzun süre konsol karşısında vakit geçirmenizi sağlayacak.

PlayStation 4 fiyatı iki katına çıktı! Peki neden?

PlayStation tüm dünyada Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey oyunlarını, 16 Nisan – 6 Mayıs 2020 tarihleri arasında ücretsiz olarak indime fırsatı sunacak. Uncharted’ın ilk 3 oyununu kapsayan ve yeni grafikler ile sunulan Uncharted: The Nathan Drake Collection ile bolca eğlenceli vakit geçireceğinizi söyleyebiliriz.

Sanatsal çizimleri ile bir oyunun ötesinde olan Journey ile farklı dünyaları keşfedebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz.

COVID-19 salgınından dolayı Evde Kal diyen PlayStation, ücretiz olarak dağıtacağı bu oyunlar ile oyunculara büyük bir jest yapmış olacak. PC tarafında Steam, GOG ve Epic Games’in bu süreçte ücretsiz olarak oyun yayınlamasına alışmıştık. Konsol cephesinde ise ilk defa Sony dişe dokunur bir atılım yaptı.

Microsoft cephesi genelde Xbox One sahiplerine hafta sonu oynaması ücretsiz oyun dağıtıyor. Ancak Sony’nin bu hamlesinin ardından Microsoft’un da bir şeyler yapması gerekiyor. Microsoft, muhtemelen en güçlü olduğu hatta rakipsiz olduğu Game Pass servisini 1 ay boyunca herkese ücretsiz vermek gibi büyük bir jest yapabilir. Bu sayede oyuncular 100’den fazla oyuna diledikleri an ulaşabilir.

Konsol karşısında vakit geçirmek isteyenler için oldukça iki başarılı oyunu seçen PlayStation ekibi bakalım bu salgın Mayıs ayında da devam etttiği taktirde yeni ücretsiz oyunlarını oyuncuları ile buluşturmaya devam edecek mi?