Far Cry 5 teaser videosu yayınlandı

far cry 5p

Far Cry 5 teaser videosu yayınlandı. Vahşi batıda geçeceği kesinleşen oyunun ilk videosu haberimizde.

Bir süredir yeni bir Far Cry oyunun duyurulabileceği ve bu oyunun vahşi batıda geçeceği oyun dünyasınca konuşuluyordu. Ubisoft’un heyecan verici paylaşımı ile başlayan söylentiler, oyunun resmi olarak duyurulması ile gerçeğe döndü. Şimdi ise Far Cry 5 teaser videosu yayınlandı.

Yayınlanan 41 saniyelik teaser videosu, oyunun geçeceği Montana’dan görüntüler içeriyor. “Umut köyü Montana’ya hoş geldiniz” sloganına sahip videonun başlığında kovboy vahşi batı oyunu ibaresi bulunuyor. Artık oyunun vahşi batıda geçecek olmasının kesinleşmesiyle, serinin hayranlarının yeni oyunu merakla bekleyeceklerini düşünüyoruz.

Far Cry Primal ile düşüşe geçen seri, Rockstar’ın sevilen oyunu Red Dead Redemption gibi vahşi batı ortamını oyunculara yaşatacak. Bunun yerinde bir değişiklik olduğunu söyleyebiliriz. TPS kamera açısıyla oynan RDR, oyunculara muhteşem bir deneyim sunmuştu. Şimdi ise FPS kamerası açısı ile oynanan Far Cry 5‘in oyunculara neler sunacağını göreceğiz.

Bu arada videonun sonundaki bilgiyi görmediyseniz bildirelim. Far Cry 5 için resmi duyuru videosu 26 Mayıs Cuma günü dünya genelinde yayınlanacak.