Ubisoft yeni oyununu duyurdu!

Ubisoft yeni oyununu duyurdu!

Cumartesi günü erken saatlerde ortaya çıkan bir sızıntının ardından Ubisoft, Project Q kod adlı yeni bir “takım savaşı arenası” oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Ubisoft resmi duyurusundan önce, haberi sızdıran Tom Henderson, Overwatch ve Fortnite arasında bir karışıma benzeyen bir oyunu sergileyen Project Q’nun görüntülerini paylaştı. “Showdown” olarak adlandırılan bir mod, iki oyuncudan oluşan dört takımdan oluşurken, ikinci “Battle Zone” modunda, ilk önce 100 puan kazanmak için dört oyuncudan oluşan iki takım yarışıyor. PUBG ve Warzone gibi oyunlarla benzerliklere rağmen şirket, Project Q’nun başka bir battle royale olmadığını iddia ediyor.

Ubisoft yeni oyununu duyurdu!

Şirket, yeni oyunuyla ilgili “Bu bir battle royale değil” diye tweet attı. “Oyun, çeşitli PvP modları içerecek”. Şirket ayrıca Project Q’ya NFT eklemeyi planlamadığını duyurdu. Video oyunu yayıncıları arasında Ubisoft, Web3’ten para kazanmanın en güçlü savunucularından biri oldu. Ancak bu durum, şirketin oyuncular arasında pek sevilmemesine neden oldu.

Project Q ile ilgili güncellemeleri almak için Ubisoft’un web sitesine kaydolabilirsiniz. Kayıt sayfasına göre şirket, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PS5 ve PC için oyun geliştiriyor. Project Q’nun duyurulması, şirketin ayın 28’inde, ilk battle royale denemesi olan Hyper Scape’i kapatacağına dair en güncel bildirisini sunmasının ardından geldi. Oyun ne kadar ilgi görecek bekleyip göreceğiz.

23 Nisan Dünya corona virüs tablosu – Vaka sayısında düşüş devam ediyor