Ubisoft Steam’de ‘Assassin’s Creed Liberation HD’ yeniliğini duyurdu

Ubisoft Steam'de 'Assassin's Creed Liberation HD' yeniliğini duyurdu

Steam’deki Assassin’s Creed Liberation HD sahipleri 1 Eylül’de oyuna erişimlerini kaybetmeyecek.  Ubisoft bugün Valve’nin vitrininde oyunun bu yıl içinde oynanamaz hale geleceğini öne süren bir bildirimin ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Ubisoft şirket sözcüsü Eurogamer’a “Bu oyunların mevcut sahipleri bunlara erişebilecek, oynayabilecek veya yeniden indirebilecek” dedi. Liberation HD’nin oynanabilirliği konusundaki kafa karışıklığı, Ubisoft’un bu ayın başlarında yaptığı bir duyurudan kaynaklanıyor. Şirket, daha yeni ve daha popüler oyunları için kaynakları boşaltmak için tasarlanan bir hamleyle, Liberation HD dahil olmak üzere 15 oyunda çevrimiçi hizmetler için desteği bırakmayı planladığını söyledi. Kararın bir sonucu olarak, etkilenen oyunların çoğunda çevrimiçi özellikler ve indirilebilir içerik kullanılamaz hale gelecek.

Ubisoft Steam'de 'Assassin's Creed Liberation HD' yeniliğini duyurdu

Bununla birlikte, şirketin tamamen oynanamaz olacağını söylediği tek oyun, yalnızca çok oyunculu bir deneyim olması nedeniyle Spade Junkies idi. Birçok kişi, Nors3 adlı bir Twitter kullanıcısı Pazartesi günü Liberation HD’nin Steam sayfasında bir ekran görüntüsü paylaştığında Ubisoft’un işleri bir adım daha ileri götürmeyi planladığını düşündü. Oyunun vitrin listesindeki duyurulardan biri, “Lütfen bu başlığın 1 Eylül 2022’den sonra erişilemeyeceğini unutmayın” uyarısını içeriyordu. Uyarı, birçok kişinin Ubisoft’u yeni bir düşük seviyeye düşmekle suçlamasına neden oldu. Şirket, Eurogamer’a, kararından etkilenen 15 oyunun geleceği hakkında daha doğru bilgi sağlamak için Valve ve diğer platform sahipleriyle birlikte çalıştığını söyledi.

OnlyFans modelinin kazancı dudak uçuklattı! Boşuna çalışıyoruz!