Instagram Regram İle Hikayelerin Kaydına İzin Verecek

insta

Pek çok sayıda yeni özelliği bünyesine katmak için çalışmalarını sürdüren Instagram, Regram isimli bir özelliğe imzasını atmak üzere.

Test Aşamasında

Bahsini ettiğimiz özellik halen ekip tarafından test ediliyor. “Regrambutonu sayesinde, sevdiğiniz hikayeleri kaydedip 24 saatlik dilimle sınırlı kalmaksızın izleyebilirsiniz. Özellik, yine sonradan eklenen gönderi kaydetme ile benzer bir arayüzde çalışıyor. Sızan test videosunda görülenler bununla da sınırlı değil. Yenilikle beraber giphy’nin kütüphanesinde bulunan binlerce gif arasından istediğinizi hikayenize ekleyebileceksiniz. Bu da etiket zenginliğini fazlasıyla artıracak.

Görünüşe göre Facebook, bu özelliği diğer insanlar üzerinde de kullanabileceğiniz şeklini de hazırlıyor. Ancak bununla ilk aşamada karşılaşamayabiliriz.

Videoda görülen özelliklerden bir diğeri de, “yakın arkadaşlar“. Henüz detayları bilinmeyen özellik, tahminlere göre; yakın arkadaş olarak eklediğiniz kişilere özel mesaj olarak bir hikaye göndermenizi kolaylaştıracak. Konuyla ilgili diğer bir tahmin ise arkadaş grubu açılabileceği yönünde. Hala testi devam eden yeniliklerin son kullanıcıya ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor.

Başbakandan İmzalı Metallica – Master Of Puppets Hediyesi