Twitter yöneticileri tek tek istifa ediyor!

Elon Musk Twitter için planlarını açıkladı

Son zamanlarda ismi Elon Musk’dan bağımsız düşünülemeyen Twitter, bu kez art arda gelen yönetici istifalarıyla gündemde.

Twitter yöneticileri tek tek istifa ediyor! Twitter, son zamanlarda fazlasıyla gündemi meşgul eden bir mecra. Aslında Twitter üzerinden gündem yaratılması alışılagelmiş bir durum ancak başlı başına Twitter’ın kendisinin bu kadar uzun süre gündemde kalması pek görülmüş şey değil. Tabi bu durumun başlıca sebebi, ünlü sosyal medya platformunu satın alma girişiminde bulunan Elon Musk!

Öte yandan şirket son günlerde bu defa bambaşka bir şekilde haber oluyor. Bilindiği üzere, yakın bir zaman önce şirketin en tepedeki isminde önemli bir değişiklik yaşanmış ve CEO koltuğuna Parag Agrawal oturmuştu. Böylesi büyük şirketlerde bu kadar önemli bir değişiklik genelde senenin tamamını götürebilecekken Twitter’da böyle olmadı.

Twitter yöneticileri

Twitter yöneticileri tek tek istifa ediyor!

Twitter’ın üst düzey yönetiminde ilk çatlak tüketici ürünleri lideri Kayvon Beykpour’un işten çıkarılması ile başladı. Onu gelir ürünleri başkanı Bruce Falck’ın iş akdinin feshedilmesi izledi.

Twitter yöneticileri

Twitter tam da işten çıkarttığı iki üst düzey çalışanıyla dönüşümün tamamlandığını düşünüyordu ki, bu defa peş peşe istifalar gelmeye başladı. Şirketin ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı Ilya Brown, hizmetten sorumlu başkan yardımcısı Katrina Lane ve veri yönetimi başkanı Max Schmeiser’in istifaları sektörde adeta bomba etkisi yarattı.

Twitter yöneticileri

Bu istifalar sonrası hemen bir açıklama yapan Twitter yönetimi ise, bu üç ismin istifa etmesiyle Elon Musk’ın Twittter’ı satın alma sürecinin uzaktan yakından bir alakalarının bulunmadığını ve şirketten ayrılan kişilere bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür edildiğini ifade etti.

TikTok, mini oyunlar özelliği test ediyor