Twitter, tüm kullanıcılara yeni bir özellik sundu!

Twitter, tüm kullanıcılara yeni bir özellik sundu!

Twitter, kendinizi bir konuşmadan çıkarmanıza olanak tanıyan “bahsetmeme” özelliğini tüm kullanıcılara yaygın olarak sunuyor. İşte detaylar.

Twitter, özelliği ilk olarak Nisan ayında küçük bir kullanıcı grubuna tanıttı, ancak şimdi herkes tarafından kullanılabilir. Toksik bir sohbete takılıp kaldıysanız veya parçası olduğunuz bir konu için bildirim almak istemiyorsanız bu özelliği kendiniz kullanmak isteyebilirsiniz. Bahsetmeme, kullanıcı adınızın etiketini kaldıracak, ileti dizisi için bildirimleri durduracak ve ayrıca ileti dizisindeki herhangi birinin sizi yeniden etiketlemesini engelleyecek. Kendinizden “bahsetmemek” için etiketlendiğiniz tweet’i seçin ve ardından ekranın sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunun. Buradan, Bu görüşmeden ayrıl’ı seçin. İzlemeniz gereken adımlar bu kadar basit.

Twitter, tüm kullanıcılara yeni bir özellik sundu!

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ı satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık anlaşmadan vazgeçmeye çalışsa da, bu, platformun yeni değişiklikler yapmasını engellemiyor. Şu anda bir tweet’i birlikte yazmanın bir yolunu test ediyor ve ayrıca 280 karakter sınırından bıkmış kullanıcılar için yeni bir uzun biçimli Notlar özelliğini araştırıyor. Platformlar arasında şu anda ciddi bir rekabet söz konusu. Bu sebeple popüler uygulama da bir çok farklı özellik ve güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kendinden bahsetmeme özelliği çoğu açıdan kullanıcıların hoşuna gidecek bir detay diyebiliriz. Bu kapsamda uygulamalar da farklı özellikleri sunmayı devam ediyor diyebiliriz. Sosyal medya şirketleri arasında en popüler olanlardan biri de Twitter diyebiliriz.

Xiaomi 200W hızlı şarjı destekleyen cihazını çıkarmaya hazırlanıyor