Twitter tasarımı bir kez daha değişti

Twitter tasarimi

Uzun bir süredir Twitter tasarımı pek değişmiyordu. 7 yıl aradan sonra ilk defa Twitter ile ilgili tasarım değişikliği yapıldı ve kullanıcılar bu konuda adeta ikiye bölündü. Bazıları yeni Twitter tasarımının Facebook gibi olduğunu söylerken, bazıları da çok daha kullanışlı bir hale geldiğini ifade etti. İşte haberimizin detayları.

Mozilla Firefox ve Chrome eklentisi GoodTwitter sayesinde, Twitter uygulaması eski haline geri dönüyor. Bu yeni eklenti, daha çok Twitter’ın mevcut tasarımını beğenmeyenler için geliştirildi. Tamamen ücretsiz olan bu yeni eklenti, Twitter ile ilgili önemli değişiklikler yaratacak.

Twitter tasarımı eski haline dönüyor

Twitter’ın yeni tasarımında bazı hatalar da bulunuyordu. Örneğin, kopyala yapıştır konusunda ortaya çıkan bazı sorunlar kullanıcılar tarafından giderilmesi talep edilen istekler arasındaydı. Eklenti ve uygulamaların puan derecelerini merak edenler için, bu yeni uygulamanın 4.7 puan aldığını söyleyebiliriz.

Sosyal medya platformları, kullanıcılarını tatmin etmek için sürekli olarak hem yazılım hem de tasarım konularında çeşitli değişiklikler gerçekleştiriyor. Twitter ise hem tasarım değişikliği, hem de bunu istemeyenler için eski sürüme geri dönme özelliklerini sundu. Peki sizce de Twitter, bu çalışmalar ile birlikte kullanıcılarından takdir toplamayı başarabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Donald Trump Twitter üzerinde vatandaşlarını engelleyemeyecek