Twitter web yeni tasarımı ile karşımızda!

Twitter yeni özellik

Twitter web bugün yeni tasarımı ile karşımıza çıktı. Twitter’ın yeni web tasarımı ile mobil uygulamaların arayüzüne çok benziyor. İşte detaylar.

Popüler mikroblog sitesi Twitter, geçtiğimiz aylarda Web sürümünün arayüzünü yenilemişti. Mobil uygulaması gibi bir deneyimi web sürümüne getiren Twitter, bu arayüz üzerinde bugün yenilikler yaptı.

Twitter web artık daha kullanışlı!

Göze çarpan yenilikler arasında Anasayfa, Keşfet, Bildirimler, Mesajlar, Yer İşaretleri, Listeler, Profil ve Daha fazla seçeneklerinin sol tarafa konumlandırılması yer alıyor. Mobil uygulamasının tarzında yenilenen web sürüme ilerleyen günlerde kişiselleştirme opsiyonları da eklenecek.

Facebook ve YouTube arasındaki video yayıncılığı rekabeti kızışıyor

Kişiselleştirme opsiyonları ile Twitter’ı simsiyah olarak kullanabilecek ve bağlantıların renklerini değiştirebileceksiniz. Şimdilik kademe kademe sunulan bu arayüzün bu hafta içerisinde tüm kullanıcılara ulaşacağını düşünüyoruz.

Twitter web

Eğer hala eski Twitter arayüzünü kullanıyorsanız; Ayarlar>Yeni Twitter’ı dene bölümünden bu arayüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak muhtemelen ilk etapta yukarıdaki görseldeki tasarım yerine bir önceki tasarımı kullanacaksınız.


Yorumlar kapatıldı.