Hayalinizdeki Otel HotelApp İle Cebinizde

Skyscanner HotelApp 2

Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran, uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner; otel alternatiflerini en iyi ve en uygun şekilde arama, karşılaştırma ve rezervasyon imkânı sunan yeni mobil uygulamasını hayata geçirdi.

Yapılan araştırmalar seyahat edenlerin çoğunun yolculuğun süresinden daha uzun bir zamanı mükemmel oteli bulmak için harcadığına işaret ediyor. İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner, şimdi de HotelApp uygulaması ile konaklama için en kolay ve en uygun seçenekleri kullanıcılarının cebine sığdırıyor. Skyscanner, yeni mobil uygulaması HotelApp ile otel aramak için harcanan süreyi kısaltmayı ve daha zevkli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Skyscanner_HotelApp

Skyscanner HotelApp ile otel bulmak artık çok kolay

Skyscanner HotelApp, gelişmiş özellikleri ile aynı zamanda kullanıcıların karar vermesini de kolaylaştırıyor. Uygulamada yer alan özel arama fonksiyonu sayesinde karşılaştırma kriterinin merkezinde fotoğraflar da bulunuyor. Kullanıcılar sonuçlar sayfasından çıkmadan fotoğraflar arasında kolayca geçiş yapıp seçenekleri karşılaştırabiliyor. Uygulama aynı zamanda ilgi alanlarına ve lokasyona göre harita görünümü sağlamakla kalmayıp daha sonra karar verebilmeleri için kullanıcılara “favori” seçeneği de sunuyor. Yan yana karşılaştırma seçeneği ile de alternatifler arasından en uygun oteli zahmetsizce seçmek mümkün oluyor.

Sony’nin Selfie Odaklı Cihazı Satışta