Dünyanın ilk oyuncu oteli açıldı!

Oyuncular için otel Amsterdam

Oyuncular için otel konsepti şimdiye kadar dünya üzerinde yapılmamıştı. Amsterdam’da bir girişimci bu konuya el atarak adeta oyunculara sahip çıktı.

İnternet yayıncılığının yaygınlaşması, oyun dünyasındaki gelişmeler günümüzde artık oyunculuğu neredeyse bir profesyonellik olarak algılamamıza sebep oldu. Hızla büyüyen bir kitle olan profesyonel oyuncular için Amsterdam’da bir otel açıldı. Otelin sahibi Daniel Salmanovich. Amsterdam artık farklı bir uygulamayla da anılacak.

Dünyanın ilk oyuncu oteli açıldı!

The Arcade Hotel olarak adlandırılan otel, Hollanda’da Amsterdam’a bağlı De Pijp bölgesinde bulunuyor. Otel içerisinde eski ve yeni oyun konsolları bulunuyor. Ancak genel konsept eski, nostaljik ve Retro oyunlar. 36 odalı otel, profesyonel oyuncular haricinde oyun meraklılarının ilgisini çekmek istiyor. The Arcade Hotel içerisinde boş bulduğunuz bir oyun konsolunun başına oturarak eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Üstelik bazı içecekler de oyun oynayanlara ücretsiz olarak ikram ediliyor. Hollanda gibi dümdüz arazide kurulu bir ülkede bisiklet en önemli ulaşım aracı. Otel, konaklayan müşterilerinin ulaşımı için bisikleti de ücretsiz temin ediyor.

Otel içerisinde bir çizgi roman kütüphanesi de bulunuyor. Çizgi romana dayalı oyunların hikayesine kendinizi kaptırabilirsiniz. Daniel Salmanovich “Oyun severlerin kendilerini rahat hissedecekleri bir yer açmak istedim.” şeklinde kendi otelini tanımlıyor.

Oyuncular için otel Amsterdam

Zenginler için 5 telefon modeli!