Twitter onaylanmış hesap stratejisi ile tepki toplamaya devam ediyor

Twitter "Sizin İçin" arayüzü, masaüstü kullanıma sunuluyor

Elon Musk’ın en çok güvendiği projelerinin başında gelen mavi tik, her geçen gün içinden çıkılmaz bir kargaşanın başrol oyuncusu oluyor.

Twitter onaylanmış hesap stratejisi ile tepki toplamaya devam ediyor. Twitter, 1 Nisan’da eski doğrulama işaretlerini törenle kaldırmayı planlıyordu. Şimdilik bu planları ertelemiş gibi görünse de, Elon Musk önderliğindeki sosyal ağ, işaretin etiketini değiştirerek, onu kazananlar ve ödeyenler arasında ayrım yapmayı neredeyse imkansız hale getirdi.

Kullanıcılar mavi işarete dokunduklarında veya tıkladıklarında etiket şu şekilde görünüyor: “Bu hesap, Twitter Blue’ya abone olduğu veya eski bir doğrulanmış hesap olduğu için doğrulanmıştır.”

Elon Musk Twitter CEO'su olmaktan çekiliyor

Twitter, Blue abonelik planıyla doğrulamayı tanıttıktan sonra, eski doğrulanmış hesapların etiketi şu şekildeydi: “Bu, eski bir doğrulanmış hesaptır. Ünlü olabilir veya olmayabilir.” Öte yandan, Blue hesabının etiketi şöyle görünüyordu: “Bu hesap, Twitter Blue’ya abone olduğu için doğrulanmıştır.”

Twitter, şiddet içeren içeriklere karşı yeni hamlesini duyurdu

Twitter onaylanmış hesap stratejisi ile tepki toplamaya devam ediyor

Bu nedenle, iki farklı doğrulanmış hesap grubu arasında ayrım yapmak mümkündü. Ancak yeni işaret, iki farklı doğrulamayı ayırt etmeyi ve dikkate değer hesapları tanımlamayı zorlaştırıyor.

Hafta sonu boyunca, New York Times da doğrulama hizmeti için ödeme yapmayı reddettikten sonra doğrulanmış işaretini kaybetti. Kullanıcıların yayınevinin doğrulama için ödeme yapmamayı seçtiği ile ilgili bir mizah paylaşmasına yanıt olarak, Twitter CEO’su Elon Musk şöyle dedi: “Tamam, o zaman kaldıracağız.

Twitter değer kaybetti! İşte şaşırtıcı rakam

Son birkaç gün içinde, LeBron James, Patrick Mahomes II, Darius Slay, Monica Lewinsky ve William Shatner gibi birçok ünlü, işaret için ödeme yapmayacaklarını söyledi.

Muhabir Matt Binder, Musk’ın Twitter’ın eski doğrulanmış hesap sahiplerine, doğrulama işaretlerini ödeme yapmayanlardan kaldırmadan önce Twitter Blue’ya abone olmaları için “birkaç hafta süre” vereceğini belirten bir tweeti sildiğini belirtti. Silinen tweet ayrıca, sosyal ağın, hesapların Twitter Blue için ödeme yapmayı reddetmesi durumunda işareti kaldıracağını söyledi. Twitter onaylanmış hesap stratejisi ile tepki toplamaya devam ediyor.

Apple Glass çıkış tarihi yılan hikayesine döndü