Twitter istatistikleri açıklandı işte sonuçlar!

twitter

Twitter, 2021 yılının verilerini yavaş yavaş açıklamaya başladı. İlk gelen veriler ise oyun dünyasını ilgilendiriyor.

Twitter istatistikleri açıklandı işte sonuçlar! Genel itibariyle sosyal medya adreslerinin birer yaşam ömrü olur. Özellikle teknolojinin gelişmesi ve her gün yeni bir sosyal medya mecrasının ortaya çıkmasından kaynaklı olarak, bu ömrün son zamanlarda çok daha hızlı tüketildiğini söyleyebiliriz. Öyle ki, bir zamanlar tüm dünyayı kasıp kavuran Facebook rüzgarının bile artık yavaş yavaş etkisinin sönmeye başladığını söylemek sanıyoruz yanlış olmayacaktır.

Bununla birlikte bir sosyal medya adresi var ki, her geçen gün gücüne güç kullanıcı sayısına yeni kullanıcılar eklemeye devam ediyor. Evet bahsettiğimiz medya adresi Twitter. Ünlü sosyal medya adresi, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor.

Twitter Keşfet sekmesi, engellenen ve sessize alınan hesapları gizleyecek

Bunun arkasında yatan en önemli neden ise hiç şüphesiz, dinamik yapısı itibariyle her zaman kendini yenileyebilmesi ve her türden insana hitap edebilmesi. Açıklanan 2021 Tweet istatistikleri de bu söylediklerimizi doğruluyor.

Twitter istatistikleri açıklandı işte sonuçlar!

Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında sadece oyun kategorisinde 2,4 milyardan fazla Tweet atıldı. Bu muazzam bir sayı. Ancak hepsi bu kadar da değil. Önceki yıl olan 2020’de bu sayı 2,1 milyar Tweet düzeyindeydi. Bunun anlamı, Twitter üzerinden oyunlarla ilgili atılan tweet sayısı bir yılda %14 oranında artış göstermiş. Bu açıdan bakıldığında çok fazla bir artış olarak değerlendirilmeyebilir ancak 2017 yılına göre bu kategoride atılan tweet sayısının tam 10 kat arttığını düşündüğümüzde, Twitter’ın nereden nereye geldiğini daha iyi görüyoruz.

Razer X Fossil Gen 6 : Razer ve Fossil’den akıllı saat