Twitter Dogecoin ile tekrar gündemde

Twitter, Microsoft'u veri kullanım politikasını ihlal etmekle suçluyor

Geçmiş dönemlerde Elon Musk, Twitter bünyesinde Dogecoin paylaşımları ile fazlasıyla gündeme gelmişti, şimdi ise tekrar aynı şeyler yaşanıyor. İşte tüm detaylar.

Twitter platformu şu anda da DogeCoin ile doldu taştı. Yükleme ekranı ve ana arayüz, şirketin simgesi olan mavi kuş yerine Doge sembolüne ilham veren Shiba Inu Kabosu’nu içeren bir simge ile gündemde. Musk, satın almak için 44 milyar dolar ödediği 20 milyar dolarlık web sitesinde neler olup bittiğini henüz açıklamadı. Bu bir 1 Nisan şakasıysa şirket biraz geç kaldı denebilir. Belki Musk, bir Dogecoin piramit planı yürütmekle suçlandığı için kendisine 258 milyar dolarlık dava açan yatırımcıları trollemeye çalışıyor, ancak bu, özellikle Dogecoin’in değerinin son zamanlarda 10 sente yükseldiği göz önüne alındığında, garip bir yasal strateji.

Twitter Dogecoin ile tekrar gündemde

Elon Musk attığı tweetler ile gündeme çok kolay yön verebiliyor. Bu sebeple bu durumun sadece bir iki tweet olarak açıklanması çok olası değil. Musk, son dönemlerde platformda çok fazla değişiklik yaptı ancak bu değişiklikler her zaman olumlu sonuç almadı, bu kapsamda değişiklikler de gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Musk, New York Times ile adeta bir laf dalaşına girdi. Blue üyeliğinin paralı olmasının ardından çok şey değişti, ancak Musk geri adım atmadı denebilir. Daha fazla değişikliğin de yakında gelmesi bekleniyor, zira Musk Twitter CEO’su olarak görevinden vazgeçtiğini duyurdu.

CommonMagic : Rusya-Ukrayna Bölgesinde casusluk tehdidi