Twitter arayüzü yenileniyor!

Twitter

Twitter arayüzü için bugün nihayet düğmeye basıldı. Twitter’ın web arayüzü çok yakında mobil cihazlardaki gibi kolay bir deneyim sunacak. İşte yeni Twitter arayüzü!

Popüler mikro blog sitesi Twitter, uzun bir süre önce mobildeki arayüzünü yenilemişti. Daha kolay bir kullanım deneyimi sunan bu arayüzden sonra gözler Twitter’ın web sürümüne çevrilmişti. Web arayüzü karmaşık olan Twitter, nihayet arayüzünü yenilemek için düğmeye bastı.

Twitter arayüzü yenileniyor!

Jane Manchun Wong‘un sızdırdığına göre; Twitter’ın yeni web arayüzü mobildekine benzer bir deneyim sunacak. Sitenin sol tarafında; ana akış ekranı, keşfet, bildirimler ve mesajlar butonları yer alacak. Ayrıca bu bölümde yeni tweet at ve profil bilgileri de yer alacak.

Facebook Messenger’ın tasarımı yenilendi!

Navigasyon tuşlarını üst bölümünden yan bölüme taşıyan Twitter, bu sayede daha hızlı bir deneyim sunmanın yanında daha sade bir tasarıma da kavuşacak. Şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

Twitter arayüzü

Tahminlerimize göre bu yeni arayüz önümüzdeki ay herkesin beğenisine sunulacaktır. Bakalım Twitter yeni arayüzü ile olumlu tepkiler alacak mı?