Apple AirPower’ın üretimi başladı!

Apple AirPower

Yılan hikayesine dönen Apple AirPower için bugün sevindirici bir gelişme yaşandı. Türkiye’de 1.000 TL gibi ütopik bir fiyata satışa sunulacak olan Apple AirPower’ın üretimine başlandığı sızdırıldı.

Apple tarihinde kara bir leke olan AirPower, yaklaşık 1.5 yıldır satışa sunulacak. 2017’de tanıtılan kablosuz şarj matı AirPower‘dan, yıl 2019 olmasına rağmen hala ses seda çıkmamıştı. Bugün nihayet AirPower’ın üretimine başlandığı sızdırıldı. Peki, AirPower ne zaman satışa sunulacak?

Apple AirPower için geri sayım başladı!

Apple’ın ilk kablosuz şarj matı AirPower, aynı anda AirPods 2, Apple Watch ve iPhone 8 sonrası tüm iPhone’ları kablosuz olarak şarj edebilecek. Qi standartlarında olacak olan bu şarj matının Türkiye’de 1.000 TL‘den pahalıya satılması bekleniyor. Rakiplerine göre oldukça pahalı olacak olan bu ürünün, 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunulacağını düşünüyoruz.

iPhone 11 özellikleri belli olmaya başladı

ChargerLab‘ın paylaştığı bilgiye göre; Luxshare Precision firması AirPower’ın üretimine geç de olsa başlamış. Apple’ın neden bu ürün için bu kara rötar yaptığı henüz bilinmiyor. Umarız üretimde bir sıkıntı çıkmaz ve Apple tarihinde kara leke olan bu ürün kısa süre içerisinde satışa sunulur.

Apple AirPower