Twitter Anlar özelliği rafa kaldırıldı

Twitter eski güvenlik başkanı endişelerini dile getirdi

Twitter’ı satın aldıktan sonra kapsamlı bir dönüşüm içerisine sokan Elon Musk, şirketin büyük bir heyecanla duyurduğu bir özelliğin daha fişini çekmiş oldu.

Twitter Anlar özelliği rafa kaldırıldı. Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Twitter, son zamanlarda neredeyse hiçbir güzel haberle anılmıyor. Çoğunlukla Elon Musk’ın aykırı tavırları ve yoğun eleştirilere maruz kalacak hamleleriyle gündeme gelen popüler sosyal medya platformu, şimdi de bir zamanların en heyecan verici yeniliği olarak duyurulan “Anlar” özelliğinin kaldırılmasıyla gündemde.

Twitter çalışanları toplu cinsiyet ayrımcılığı davası açtı

Sosyal medya devinin 2015 yılında büyük bir heyecanla tanıttığı ve artık Twitter’a bakmanın bambaşka bir yolunun olduğunu söylediği bu özellik, kendisinden beklenen başarıyı gösterememiş ve 3 sene içerisinde cazibesini kaybetmiş ve sonrasında yeni Anlar üretimine kapatılmıştı.

Twitter bu özelliğin fişini çekti

Twitter Anlar özelliği rafa kaldırıldı

Bunun anlamı, son zamanlarda artık Twitter kullanıcısı bu kategoride yeni içerik üretemiyor yalnızca daha önce oluşturulan Twitter Anlar’a göz atabiliyordu.

Twitter işten çıkarmalara nihayet son veriyor

İşte bu sebeple söz konusu kısmın var olmasının bir gerekliliğinin de kalmadığını düşünen Elon Musk, Twitter Anlar özelliğinin fişini çekmeye karar verdi. Aslında söz konusu özelliğin zaten misyonunu tamamladığı ve son zamanlarda platforma hiçbir artı katmadığı göz önüne alındığında, bu hamlenin doğru bir adım olduğu söylenebilir. Ancak Elon Musk’ın çokça eleştirilmesinin temel sebebi, ünlü milyarderin henüz Twitter’a hiçbir katkısı olmazken, var olan özelliklerin de birer ikişer yitirilmesi olabilir. Bakalım Twitter önümüzdeki günlerde artık asıl faaliyet konusuyla yani sosyal medya işiyle gündeme gelmeyi başarabilecek mi?

Apple araba projesinde frene bastı