Infamous: First Light Raflardaki Yerini Alacak

Infamous First Light Raflardaki Yerini Alacak

Ağustos ayında kullancılara dijital yollardan sunulacak olan Infamous: First Light eklenti paketinin Eylül ayında da raflardaki yerini alacağı açıklandı.

PlayStation’ın en popüler oyunları arasında yer alan Infamous serisinin yeni üyesi Infamous Second Son, bu yılın Mart ayında piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve oyunseverleri özel güçlere sahip insanların olduğu bir dünyaya taşıyan Infamous serisi, PlayStation 4’e özel olarak yayınlanan Second Son ile yeni nesile başarıyla geçmeyi başardı. Second Son’ın yakaladığı bu başarının ardından seriyi genişletme konusunda zaman kaybetmeyen Sony, Infamous: First Light‘ı geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında resmi olarak duyurdu.

Infamous_First_Light

Infamous Second Son‘ın eklenti paketi olarak hazırlanan, fakat oynayabilmek için Second Son’a ihtiyaç duyulmayanInfamous: First Light, oyunculara Second Son’da yer alan karakterlerden biri olan Fetch’i kontrol etme imkanı sunacak. Infamous Second Son için yayınlanacak ilk eklenti paketi olan First Light, istenilen ilgiyi gördüğü taktirde kendisini takip edecek yeni bölümler için de kapıyı açmış olacak.

Infamous: First Light‘ın yayımcı firması olan Sony Computer Entertainment, daha önce yaptığı açıklamayla eklenti paketinin 26 Ağustos’tan itibaren PlayStation 4 kullanıcılarına dijital olarak sunulacağını duyurmuştu. Ancak firma tarafından dün Twitter üzerinden paylaşılan iletide, oyunun fiziki olarak da yayınlanacağı ve ilk kopyaların 10 Eylül’den itibaren raflardaki yerini alacağı açıklandı.

Infamous_First_Light_kapak

Apple Radyo Uygulaması Swell’i Bünyesine Kattı