Turnikeden atlamak isterken boynu kırıldı

Turnikeden atlamak isterken boynu kırıldı

Queens’te bir adamın metro turnikesinden atlarken ölümcül bir şekilde boynunu kırdığı anın korkunç videosu ortaya çıktı. Turnikeden atlamak isterken boynu kırıldı. İşte detaylar.

Polis, 28 yaşındaki Christopher De La Cruz’un Queens’teki Forest Hills-71st Avenue tren istasyonunda Pazar sabahı 06:45 sıralarında meydana gelen olay sonrasında yaşamını yitirdiğini açıkladı. Mide bulandırıcı güvenlik kamerası videosu, turnikeden atlamaya çalışan De La Cruz’un görüntülerini içeriyor. Metro istasyonuna girdikten sonra bir turnike üzerinden atlamaya çalıştığı görülüyor. Ancak adam başlangıçta düşüyor, her ne kadar telefonunu düşürüyor gibi görünüyor olsa da durum bundan daha ciddi. Sırt çantası takan De La Cruz, daha sonra tekrar tekrar başka bir turnikenin üzerinden atlamaya çalışmadan önce kısa bir süre geriye tökezliyor.

Turnikeden atlamak isterken boynu kırıldı

Son denemede, De La Cruz kendini yukarı kaldırmaya çalışırken dengesini kaybediyor ve devriliyor. Polis, adamın başının üzerine düştüğünü ve boynunu kırdığını söyledi. Görüntüler, De La Cruz’un hemen ardından turnikeler arasında hareketsiz yattığını gösteriyor. Polise göre De La Cruz olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, korku ortaya çıktığında kurbanın “ücretten kaçmaya çalıştığını” söyledi. Açıkçası hayatını kaybetmesine kesinlikle değmeyecek bir metro ücretini dahi ödeyemeyecek durumda olması şaşırtıcı. 28 yaşındaki adamın gerçekten parasının mı olmadığı yoksa kurnazlık mı yapmaya çalıştığı belirsiz. Ancak kesinlikle bir metro ücreti için hayatını kaybetmeye değmediğini belirtmeye gerek bile yok.

Dünyanın yaşayan en yaşlı insanı Kane Tanaka 119 yaşına girdi