TurkNet 200 bini geçti

turknet

TurkNet ’in Türkiye’nin her yerinde hiçbir ek şart ya da ödeme olmadan taahhütsüz, tamamen kotasız ve limitsiz internet sağladığı kullanıcı sayısı 200 bini geçti.

TurkNet 2016 yılında taahhütsüz ve o zamanki ortalama aylık ortalama veri kullanımlarının çok üzerinde 150 GB AKN’li, her yöne ayda 1.000 dakika telefon hizmetini bir arada sunan Özgür İletişim paketini çıkardı. 2017 yılının Eylül ayında Adil Kullanım Noktası uygulamasına son verdiğini açıklayan TurkNet, bu tarihten itibaren büyük bir ivme yakalayarak, bireysel internet abone sayısını bir yıl içinde yüzde 50’ye yakın bir oranda artırarak, 200 bin abonenin üzerine çıkardı.

turknet

TurkNEt Aktif altyapıda yükleme hız sınırı yok

TurkNet, kullanıcıların yüzde 20’ye yakın kısmına santrallerde kurduğu kendi aktif altyapısıyla hizmet veriyor. Kendi altyapısıyla hizmet verdiği kullanıcılara her yöne 1.000 dakikalık telefonla görüşme hizmeti ile birlikte hiçbir taahhüt olmadan 100 Mbps’e kadar indirme hızında internet sunan paketin aylık kullanım ücreti 64,99 TL. Aktif altyapıda bulunmayan müşterilere ise 35 Mbps’e kadar yine aynı fiyattan AKN’siz hizmet sunuyor. Bu müşteriler 35 Mbps’ten daha yüksek hız isterlerse ayda 79,99 TL’ye Özgür İletişim Ekstra paketini alabiliyor. Bu pakette yine taahhütsüz, AKN’siz internet, her yöne ayda 1.000 dakika konuşmayla birlikte sunuluyor.

iPhone Xs şarj sorunu yaşıyor!

Aktif altyapısındaki müşterilerine belirli limitlerde değil; kullanıcının altyapısının desteklediği maksimum hızda yükleme hızı sağlıyor. Şu an aktif altyapıda 50 Mbps’e kadar upload hızı sağlanabilen müşteriler var.

İnterneti internetten satıyor

Çağa uygun yeni nesil satış tekniklerini benimseyen TurkNet; geleneksel bayi, ofis satış sistemini bir kenara bırakarak interneti, internet üzerinden ya da çağrı merkezi üzerinden satıyor. Bu şekilde masraflarında önemli ölçüde tasarruf sağlayan firma, AKN’siz, taahhütsüz interneti uygun fiyatla kullanıcılarla buluşturuyor.


Yorumlar kapatıldı.