Türkiye’nin İlk Stok Fotoğraf Yarışmasının Kazananı Belli Oldu

Türkiyenin İlk Stok Fotoğraf Yarışmasının Kazananı Belli Oldu manset

Dijital imaj bankası Mostphotos’un, yaptığı Türkiye’nin ilk  Stok fotoğraf yarışmasının kazananı belli oldu. Mehmet Turgut’un jüri başkanlığı yaptığı yarışmada kazanan, ünlü fotoğraf sanatçısının yaptığı bir çekime katılma hakkı, Canon 70D fotoğraf makinesi ve fotoğrafının 46 Dergisi’nde yayınlanmasını kazandı.

Dijital imaj bankası Mostphotos, yılın en iyi stok fotoğrafını ödüllendirdi. Başkanlığını ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut‘un yaptığı yarışmanın jürisinde Mostphotos Kurucusu Arian Bahrami, Türkiye Genel Müdürü Ceyhun Cingi ve Mostphotos editoryal ekibi yer aldı.

 mostphotos

Yarışmada, birinci gelen fotoğrafçı Hüseyin Bostancı, Canon 70D fotoğraf makinesinin yanı sıra Mehmet Turgut ile bir fotoğraf çekimine katılma ve 46 Dergisi’nde fotoğrafının yayınlanması hakkını kazandı.

 Hüseyin Bostancı

Genelde yayıncılıkta tercih edilen stok fotoğraflar üzerine düzenlen yarışmaya 2500 fotoğraf katıldı. Jüri tarafından, artistik değer, teknik ve satılabilir olması kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendirilen yarışmaya katılan stok fotoğrafların başarılı olduğunu belirten Ceyhun Cingi, “kazanan yarışmacı büyük bir fırsat elde etti, yeni fotoğraf makinasıyla Mehmet Turgut’un çekiminde güzel bir tecrübe elde etmesini ümit ediyoruz” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Finallerine Bilet Kazanın