Bu Uygulama Hem Eğlendiriyor Hem Kazandırıyor!

mostphotos kucuk

Türkiye’de ilk defa bir dijital imaj bankası iPhone’lar için çıkardığı uygulama ile para da kazandırıyor.

Kullanıcıların teknik açıdan iyi, özgün ve satılabilir fotoğrafları yükleyeceği uygulamayı sunan Mostphotos, çektiklerini anında paylaşmak isteyen profesyonel ve amatör birçok fotoğraf gönüllüsünü farklı bir platformda buluşturuyor. Fotoğraf ve görsel koymak istemeyenler için ise bu uygulama satın alabilecekleri, profesyonel hayatta ya da kendileri için kullanabilecekleri bir mecraya dönüşüyor.

Hobinle Kazan ve Kazandır

iPhone’larla çektikleri fotoğraflarını uygulama üzerinden paylaşanlar, aynı zamanda para da kazanabiliyor. Paylaşılan fotoğraf, aplikasyon üzerinden satışa sunulurken, fotoğraf altına yorumlar yapılabiliyor, fotoğraf beğeni alabiliyor, diğer sosyal mecralarda paylaşılabiliyor.

Mostphotos’un web sitesinde olduğu gibi fotoğrafları etiketleme imkanı da sunan uygulama, bu sayede görsellerin kolayca bulunmasını da sağlıyor.

Uygulamanın en eğlenceli ve fark yaratan özelliği ise ‘Challenge’ yarışma özelliği. Belirli zaman aralıklarıyla düzenlenen farklı temalardaki ‘Challenge’larla, üyelerin oyları ile o temadaki en iyi fotoğraf seçiliyor ve kazanan sürpriz bir ödülün sahibi oluyor.mostphotos

Aralık Ayı Teması ‘ Türkiye’nin Şehirleri’

Mostphotos Türkiye, iPhone uygulamasında yer alana yarışmada bu ayın teması ‘Türkiye’nin Şehirleri’. Türkiye’nin dört bir yanından çekilen fotoğrafları karşılaştırıp kullanıcıların oy verme yöntemiyle belirlenen kullanıcı Beats Studio kulaklık kazanıyor.

‘Challenge’ yarışmasına katılan her fotoğraf, rastlantısal olarak bir başka fotoğraf ile eşleştiriliyor ve üyelerden bu iki fotoğraftan birisini seçmesi isteniyor. Bu rastlantısal eşleşme sürekli devam ediyor, kullanıcılar her bir çift eşleşmeden beğendiği fotoğrafa oy veriyor ve sonunda en fazla oyu alan fotoğraf kazanıyor.

Türkiye’de bir ilk! Bu Uygulama Kazandırıyor!

Daha önce Türkiye’de hiçbir imaj sitesinin, iPhone uygulaması üzerinden, web sitesinden olduğu gibi para kazandırmadığını, bu sebeple bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Mostphotos Türkiye Genel Müdürü Ceyhun Cingi, “Teknoloji artık hepimiz için, oturduğumuz yerden birçok işimizin hallolması anlamına geldi. Her dakika dünya ile iletişim içerisinde olmak, 7’den 70’e hepimizin büyük önceliği haline geldi. Bu sebeple firmalar artık bilgisayarlarla da yetinmeyip, kişilerin yanından ayırmadıkları cep telefonlarına gözünü dikmiş durumda. Biz de bundan yola çıkarak insanlara her dakika ulaşabilmek adına bir aplikasyon oluşturup, bunu mümkün olduğunca detaylandırdık. Artık insanlar internetten değil, direkt cep telefonlarından para kazanabilecek. Hem de bunu en çok sevdiği uğraşını icra ederken gerçekleştirebilecek” dedi.

<< Video: Dell Yeni ve Farklı Ürünlerini Türk Kullanıcılarının Beğenisine Sundu