Stok Fotoğraf Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

mostphotos1

‘Mostphotos Türkiye Stok Fotoğraf Yarışması’nın kazananı, Mehmet Turgut ile bir çekime katılma hakkı kazanıyor, fotoğrafı 46 Dergisi’nde yayınlanıyor ve Canon 70D fotoğraf makinesine sahip oluyor.

Dijital imaj bankası Mostphotos, yılın en iyi stok fotoğrafını ödüllendiriyor. Başkanlığını ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut‘un yaptığı yarışmanın jürisinde Mostphotos Kurucusu Arian Bahrami, Türkiye Temsilcisi Ceyhun Cingi ve Mostphotos editoryal ekibi yer alıyor.

Yarışmada, birinci gelen fotoğrafçı, Canon 70D fotoğraf makinesinin yanı sıra Mehmet Turgut ile bir fotoğraf çekimine katılma ve 46 Dergisi‘nde fotoğrafının yayınlanması hakkı kazanıyor. Bol ödüllü yarışmaya 30 Ocak 2014’e kadar başvurular yapılabiliyor.

mostphotos2

Genelde yayıncılıkta tercih edilen stok fotoğraflar, bir konu çerçevesinde, o konuya en uyumlu fotoğraflardan oluşuyor. Jüri tarafından, artistik değer, teknik ve satılabilir olması kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendirecek yarışmaya katılan stok fotoğrafları, konu gözetmeksizin her alanda kullanılabilecek şekilde kurgulanabilir. Yarışmaya başvuru koşulları için “http://tr-tr.mostphotos.com/yarisma” linkinden detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Artık Dm’den Fotoğraf Paylaşabileceğiz