Türkiye’deki İkinci Apple Store Anadolu’da Açılacak

3ef55640 bb1d 11e3 87c9 271c119e2d5f jpg20140403152555

Türkiye’deki ikinci Apple Store yine İstanbul’da ancak bu sefer Anadolu yakasında açılıyor. 

Bildiğiniz üzere Apple Türkiye’deki ilk mağazasını 5 Nisan 2014 tarihinde İstanbul,Zincirlikuyu’da bulunan Zorlu Center alışveriş merkezinde açmıştı. Gelen son bilgilere göre Amerikalı teknoloji devi Türkiye’deki ikinci mağazasını açmaya hazırlanıyor. Bu da ilk Apple Store mağazasında yapılan satışların oldukça iyi olduğunun bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

 

Apple-Store-Zorlu-Center

 

Apple dünden bugüne ürettiği cihazları kadar satışlarını gerçekleştirdiği mağazalarıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Apple Store’lar hiçbir zaman sıradan teknoloji marketler olmamışlardır. Dünya çapında modern ve şık mimarisiyle teknoloji severlerin büyük beğenisini toplayan 424 adet Apple Store mağazası bulunduğunu da hatırlatmakta fayda var. 425. Apple Store mağazasının yine Türkiye’nin kalbi olan İstanbul’da açılması planlanıyor. Ancak bu mağazanın ilk mağazadan farklı olarak Anadolu yakasında yer alacağı söyleniyor.

İstanbul Anadolu yakasında açılması beklenen Türkiye’nin ikinci Apple Store’unun yer alacağı alışveriş merkezi olarak ise yeni açılan ve içinde lüks mağazalar yer alan Akasya alışveriş merkezi işaret ediliyor. Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Akasya alışveriş merkezi diğer alışveriş merkezlerine nazaran daha elit bir kesime hitap etmesi ile dikkat çekiyor.

Türkiye’deki ikinci Apple Store’un İstanbul Anadolu Yakasında yer alıyor olması, Anadolu yakasında ikamet eden teknoloji tutkunları için oldukça iyi bir haber olsa da mağazanın açılmasının 2 ayı bulacağı söyleniyor.

Google Chrome Kullananlar Dikkat!