3. Apple Mağazası geliyor!

3. Apple Mağazası geliyor

Apple’ın 3. Mağazası bu yıl itibariyle gelecek.

Bu yılın sonlarına doğru kapılarını açacağı belirtilen Mağazanın, nasıl bir tasarıma sahip olacağı ise henüz bilinmiyor.

Mağazanın büyük bir olasılıkla Akasya Alışveriş Merkezindeki gibi bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Türkiye’deki ilk Apple Store’u, 5 Nisan 2014’te; Zorlu Center’da, 2. Mağazasını geçen yılın Ekim ayında Akasya AVM’de açan Apple’ın yeni açacağı mağazasıyla diğer Apple Store’lara olan yoğunluğu hafifleteceğini şimdiden söyleyebiliriz. Bu arada belirtmekte yarar var.

Bu yıl içerisinde İstanbul Çamlıca’da açılması planlanan Emaar Square Alışveriş Merkezinde; Açık ve Kapalı Alanlardan oluşan toplam 491 Mağaza yer alacak.

Alışveriş Merkezinde, Dünyanın en büyük Kapalı Akvaryumu ve Anadolu Yakası’nın en büyük Sinema Salonu da kullanıma açılacak. Apple’ın Türkiye’de açacağı 3. Apple Store’un yeri artık belli diyebiliriz.

Şirketin, Türkiye’de yeni bir Mağaza açacağı Kariyer Sayfasında verdiği İş İlanı sonrası geçen yılın Aralık ayında ortaya çıkmıştı.

MacReports isimli İnternet Sitesinin haberine göre Apple, Türkiye’deki 3. Mağazasını Emaar Square Alışveriş Merkezinde açacak. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Microsoft acilen Surface Phone’u çıkarmalı!