Türkiye için Amazon Prime indirimi geliyor!

Amazon Prime indirimi

Türkiye için Amazon Prime indirimi çok yakında başlıyor. Peki, bu indirim ne zaman başlayacak ve hangi ürünleri kapsayacak?

Amazon Prime abonelerinin yararlanabildiği Amazon Prime indirimi bu yıl Türkiye’de 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Tüm dünyada her zamankinden daha fazla indirimle gerçekleşecek Prime Day etkinliğine ise bu yıl Türkiye ilk kez dahil olacak. Amazon Prime hizmetinin Türkiye’de hizmete girmesinden sadece haftalar sonra Amazon Prime üyeleri, tüm kategorilerden binlerce üründe geçerli iki günlük indirim fırsatlarından faydalanabilecek.

Amazon Luna bulut oyun servisi tanıtıldı! Fiyatı çok uygun olacak!

12 Ekim 2020 tarihinde saat 00:00’dan sonra başlayacak olan bu indirim furyasında yüzlerce üründe çılgın indirimler olacak. Eğer bir şey satın almayı düşünüyorsanız 12 Ekim’in gecesini beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Amazon Prime indirimi

Bugünden itibaren ise Prime üyeleri 13 ve 14 Ekim’de kutlanacak Amazon Prime Day öncesinde erken indirim fırsatlarından yararlanabilecekler.

Amazon Prime üyelerine özel Lumberjack, Puma, Under Armour ve U.S. Polo Assn. gibi markaların spor ayakkabılarında 200 TL’ye kadar indirim fırsatının yanı sıra Penti çoraplarda 3 al 2 öde fırsatı olacak. Bose, Jabra, JBL, Sennheiser ve Sony’nin aralarında bulunduğu markaların kulaklık ve hoparlörlerinde sepette yüzde 10 indirim fırsatı ile Makel, Philips Lighting ve Tek-İş’in ampul ve priz gibi ürünlerinde 50 TL ve üzeri alışverişlerde net yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca Amazon Prime üyelerine özel seçili Stanley termoslarda 50 TL’ye kadar indirim fırsatı olacak.