Turkcell Salla Kazan Ramazan’da kazandıracak!

Turkcell Salla Kazan

Turkcell Salla Kazan, Ramazan Ayı’na özel kampanya ile karşımıza çıktı. Salla Kazan, Ramazan Ayı’nda da Turkcell sahiplerine kazandıracak!

Turkcell‘in yenilenen uygulaması Dijital Operatör, en çok Salla Kazan kampanyası için ziyaret ediliyor. Turkcell de Ramazan Ayı’na özel müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor. Salla Kazan Ramazan kampanyası ile Turkcell müşterileri Ramazan boyunca kazanmaya devam edecek.

Salla Kazan sayesinde bu zamana kadar 23 milyon Turkcell müşterisine 790 milyon adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı ise 440 milyon GB ve 48 milyar dakikaya ulaştı.

Turkcell Salla Kazan Ramazan kampanyasında neler var?

Turkcell kullanıcıları, 6 Haziran’a kadar Dijital Operatör uygulamasına girerek, Salla Kazan’dan kazandıkları “Haftalık 1GB, Günlük 1GB, Haftalık Sahur 1GB” interneti başka bir Turkcell müşterisiyle paylaşabilecek.

Avengers Endgame Türkiye’de de zirvede!

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell’in müşterilerine teşekkür olarak tasarladığı, cep telefonlarını ve tabletlerini salladıkça ödüller kazandıran Salla Kazan, Ramazan ayında da kazandırmaya devam edecek.

Turkcell Salla Kazan

Bu kampanyadan faydalanmak için Android ve iOS platformlarının uygulama mağazalarından Dijital Operatörüm uygulamasını indirmeniz ve kampanya kapsamında telefonunuzu sallamanız yeterli olacaktır.