Galaxy Note 10 yeni nesil hızlı şarj özelliğiyle gelecek

note 9

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Galaxy Note 10 modelinde yeni hızlı şarj teknolojisini kullanacak.

Hali hazırda en çok akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştiren isim olan Samsung önümüzdeki dönemde yeni amiral gemisi modeli Note 10’u tanıtacak. Bilindiği üzere Güney Koreli şirket her yıl 2 amiral gemisi modelini satışa sunuyor. Genel olarak S serisi yeni modeller ilk çeyrekte satışa sunulurken, Note serisinin yeni modelleri ise 3 ya da 4. çeyrekte raflardaki yerini almış oluyor.

Bu bağlamda bakıldığında yeni Note modelinin satışa sunulmasına daha 3 – 4 ay var diyebiliriz. Fakat şimdiden Galaxy Note 10 ile ilgili ciddi iddialar gündeme gelmeye başladı.

Note 10 yeni bir teknoloji kullanacak

Akıllı telefon sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung hızlı şarj konusunda çok ileri bir şirket değil. Zira rakipleri 55W hızlı şarj teknolojisine geçmişken, Güney Koreli şirket en fazla 25W’lık hızlı şarjı destekliyor.

Fakat sızdırılan son raporlara bakılacak olursa bu durum Note 10 ile değişecek. Çünkü Samsung’un Galaxy Note 10 modelinde yeni nesil hızlı şarj teknolojisini kullanacağı iddia ediliyor. Bu yeni nesil hızlı şarj teknolojisinin 25W’tan daha yüksek olduğu var sayılmakta. Fakat tam miktar henüz netleşmiş değil. Bazı kaynaklar Samsung’un 50W hızlı şarj teknolojisine geçiş yapacağını söylüyor.

Elbette tüm bunların söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Note 10 hakkındaki nihai gerçekler ise son çeyrekte ortaya çıkacaktır.

Yeni Oppo Reno TENAA’da ortaya çıktı