Turkcell Hesabım Google Play’de En Çok İndirilen Uygulama Oldu

turkcell

Turkcell Hesabım uygulaması Google Play’de en çok indirilenler listesinde 1. sıraya yükseldi. Firma ‘Salla Kazan’ kampanyası sayesinde Facebook ve Whatsapp gibi dünya devlerini bile geçti.

Türkiye’nin en önemli iletişim firmalarından olan Turkcell geçtiğimiz günlerde Salla Kazan kampanyasını başlatmış ve kullanıcılarına büyük hediyeler vermeye başlamıştı. Turkcell Hesabım uygulamasını indirip telefon sallanarak erişilebilen hediyeler arasında 10 GB aylık internet de bulunuyor.

Google Play ve Appstore üzerinde bulunan Hesabım uygulaması sayesinde müşteriler hem hesaplarını kolayca kontrol edebiliyor hem de kalan kullanım gibi önem arz edebilecek detaylara rahatlıkla ulaşabiliyor. Firma geçtiğimiz hafta başlattığı kampanya ile birlikte uygulama üzerinden büyk hediyeler dağıtmaya başladı. Bu hediyeler de ilgi çekmiş olacak ki Google Play Store’da Hesabım uygulaması Facebook ve Whatsapp’ı bile geçerek birinci sıraya yükseldi. Türkiye’de en çok indirilen uygulama olan Turkcell Hesabım uygulaması sayesinde operatör büyük bir başarı elde etmiş durumda.

screenshot_20161207-075749

Genellikle kötü ve kullanışsız mobil uygulamalar ile tanınan operatörlerin kaliteli uygulamalar hazırlaması ilgi çekiciyken bir de en çok indirilen uygulamalar arasına girmesi pek çok kişinin dikkatini çekti.