Türk Yapımı Tartarus Steam’e Eklendi

Tartarus resim2

Türk yapımı Tartarus yeni bir tanıtım videosuyla Steam’de ki yerini aldı. Peki, oyun ne zaman çıkacak? Oyunun sistem gereksinimleri neler? Oyunun içeriği ne? Detaylar haberimizde.

Abbys Gameworks tarafından geliştirilen Tartarus, birinci şahıs aksiyon ve bulmaca oyunu. Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen oyun, bu yaz çıkışını yapacak. Oyunun sadece PC ve Mac platformlarındaki oyun tutkunlarıyla buluşacak.
  ” 2230 yılında, Maden ve Araştırma Gemisi Tartarus (MRS TARTARUS 220478) Neptün yakınlarındayken güvenlik protokolünü hiç bir işaret vermeden aktifleştirir. Mürettebatın hayatta kalması için tek şansı köprüye ulaşarak tüm sistemleri gemi Neptün’e düşmeden önce yeniden başlatmaktır. Oyunu geminin maden operatörü Cooper olarak oynuyoruz. Kahramanımız mühendislik veya pilotaj eğitimi olmadan, yalnızca geminin sistem mühendisi ve aynı zaman da ikinci kaptanı Andrews’un yardımı ile hem kendisini hem de mürettebatı kurtarabilecek mi? ”
Sözleriyle tanıtılan Tartarus, orta düzeyde bir bilgisayarın çalıştırabileceği bir oyun. Yerli yapım olmasıyla dikkat çeken oyunu Türkçe ve İngilizce alt yazılı oynama mümkün. Ne yazık ki oyunun seslendirmesi hakkında aynı şey söylenemez çünkü oyun sadece İngilizce seslendirilmiş. Tartarus’un sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibi.
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10
İşlemci: Intel i5 4200H / 2.8 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Will be updated
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: 64 bit: Windows 7/8/10
İşlemci: Intel i7 4930k / 3.4 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Will be updated

Instagram, geçici ve kalıcı mesajları bir araya getiriyor