TP-Link Tapo P100 akıllı prizin yeni paketi ülkemizde satışa sunuldu

htrh56

TP-Link Tapo P100 akıllı prizinin tekli ve dörtlü paketinden sonra iki prizden oluşan yeni paketi de satışa sunuldu. İşte detaylar.

TP-Link, hazırladığı pek çok kablosuz çözüm ile hem evlerde hem de ofislerde kolaylıklar sunuyor. Firma, yakın zamanda Tapo P100 akıllı priziyle teknoloji severlerin karşısına çıkmış ve beğeni toplamıştı. Firma, şimdi de yeni bir paket seçeneğiyle boy gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl satışına başlanan Tapo P100 akıllı priz, kısa sürede akılı ev çözümleri pazarında iyi bir yer elde etti.

Kullanıcılara farklı adetli paketlerle hem seçenek hem de fiyat avantajı sunuluyor. Yeni satışa sunulan ikili Tapo P100 paketinin satış fiyatı 31,50 USD (KDV dahil). Tapo P100’un tek birimli paketinin fiyatı ise 17,50 USD. Evinde birden fazla akıllı prize ihtiyacı olanlar için ikili ve dörtlü paketler önemli bir fiyat avantajı sağlıyor. Zaten akıllı priz kullanan ve priz sayısını artırmak isteyenler için de tekli ya da ikili paket seçeneği çözüm oluyor.

TP-Link Tapo P100 akıllı prizin yeni paketi ülkemizde satışa sunuldu

Herhangi bir elektrikli cihaz, akıllı prize bağlandığında uzaktan açılıp kapanma, programlanma gibi özelliklere kavuşuyor. Akıllı telefonlar üzerinden her yerden, her zaman akıllı priz ve bağlı olan cihaz yönetilebiliyor.

Tak&Çalıştır özellikli Tapo P100 akıllı prizi kurmak ve çalıştırmak için başka herhangi bir ürün gerekmiyor. Ürünü prize takıp Tapo uygulamasını akıllı telefona indirmek ve buradan adımları izleyerek birkaç dakika içinde ürünü aktif hale getirmek mümkün.

Android ve iOS destekli Tapo uygulaması ile Tapo P100’e bağlı tüm cihazlar uzaktan kontrol edilebiliyor.

Tapo P100 akıllı priz, sesli komut özelliğine de sahip. Google Asistan ve Amazon Alexa destekli olan akıllı priz, ses ile de yönetilebiliyor.

Logitech MX Anywhere 3 kablosuz mouse ile her zemine uygun deneyim