TP-Link Tapo L510E Akıllı Wi-Fi Ampulü: Artık her şey daha kolay

wedwqfw

#İŞBİRLİĞİ

TP-Link Tapo L510E ile özel zaman dilimlerini ayarlayın, parlaklık düzeyini belirleyin ve evde yoksanız bile evdeymişsiniz hissini uyandırın.

Artık tam anlamıyla teknoloji çağında yaşıyoruz denebilir. Günümüzde pek çok cihaz “akıllandı” ve hem gündelik yaşantımız hem de profesyonel yaşantımızda bize eşlik ediyor. Özellikle akıllı telefonlar, elimiz – ayağımız oldu denebilir. Pek çok farklı noktada onlardan yardım alabiliyoruz. Hal böyle olunca, bu akıllı cihazlarla iletişime geçerek daha fazla fayda sunan elektronik ürün yelpazesi de genişliyor.

TP-Link genellikle internet ve kablosuz ağ performanslarına yönelik hazırladığı ürünlerle adından söz ettirir. Bu yazımızda ise daha farklı bir ürününden, Tapo L510E model akıllı ampulünden söz edeceğiz. Evet, ampul, ama bildiğimiz ampullerden değil.

Öncelikle, Google Play Store ya da Apple AppStore’a giderek Tapo uygulamasını ücretsiz olarak akıllı telefon ya da tabletinize kurmalısınız. Sonrasında, ampulünüzü yerine yerleştiriyor ve istediğiniz deneyimler doğrultusunda özelleştirme ayarlarını yapmaya başlayabiliyorsunuz.

TP-Link Tapo L510E Akıllı Wi-Fi Ampulü: Artık her şey daha kolay

806 lümen değerde, gayet yeterli bir aydınlık düzeyi sunabilen bu ampul, Google Asistan ve Amazon Alexa sanal asistanlarıyla da uyumlu olarak çalışabiliyor. Ne için mi, tabii ki sizin sesli komutlarınız doğrultusunda hızlıca hareket edebilmek için.

60w’a eş değer bu ampul, Wi-Fi 2.4GHz kablosuz ağ aracılığı ve tabii ki uygulaması sayesinde cebinizden kontrol edilebiliyor. Diyelim ki 09:00 – 22:00 saatleri arasında evde değilsiniz. İsterseniz saat 20:00’dan itibaren ampulün yanması için ayarlama yapabilirsiniz. Böylece dışarıdan bakıldığında “evde birileri var” algısı oluşacağından hırsızlık gibi korkutucu teşebbüslerin de bir nebze önüne geçilebilir.

Öte yandan, evde olduğunuz süreçte, örneğin öğleden sonrası, gün batımı esnası ve gece saatlerine yönelik ampulün parlaklık düzeyini ayarlayabilir ve bu seviyelerin her seferinde otomatik olarak gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Film izlediğinizde ya da oyun oynadığınızda çok fazla ışığa ihtiyaç duymuyorsanız, bu gibi eğlenceli anlarınızda da ampulü düzenleyebiliyorsunuz.

TP-Link Tapo L510E Akıllı Wi-Fi Ampulü: Artık her şey daha kolay

Bu arada, ürünün sesli komutlarla kontrol edilebildiğini de tekrarlayalım. Hani bir zamanlar izlediğimiz bilim kurgu filmlerinde “Işığı aç, ışığı kapat” gibi sesli komutlar doğrultusunda yanıp sönen ampuller görürdük. İşte o ampuller artık evinizde ve kullanıma hazır.

Kolaylıkla “tak çalıştır” formunda faaliyet gösteren ve aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlayan bu ampul, akıllı hale getirmek istediğiniz evinizin yeni nesil sakinlerinden bir tanesi olmaya aday.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

TCL 10 SE akıllı telefon incelemesi: Büyük ekran, güncel Android