Dokunmatik Ekranlı Router Mobile World 2015’te

Touch P5 kf

TP-LINK, mobil teknolojilere ilişkin dünyanın önde gelen etkinliği olan Mobile World 2015’te ağ teknolojisinin en yeni örneklerini sergiliyor. TP-LINK standında dokunmatik ekran teknolojisine sahip ürün ailesinin ilk örneği, AC destekli 4G taşınabilir router gibi ürünler görülebiliyor.

Touch P5 kf

 

Dokunmatik ekranlı Touch P5 model router (yönlendirici), üzerinde bulunan dokunmatik ekranın yanı sıra yüksek hızlı 802.11ac desteğine de sahip. Güçlü bir yönlendirici olan ürün, çift kanallı ve toplamda 1900Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor. Üzerindeki antenleri ve USB 3.0 girişi gibi gelişmiş teknik özellikleri ile kablosuz ağın kapsama alanını ve hızını artıran Touch P5, 4.3 inç kapasitif dokunmatik ekranı ile benzerlerinden ayrılıyor. Bu ekran sayesinde yönlendiriciyi yönetmek ve bağlantı bilgilerine ulaşmak hem çok kolay hem de zevkli hale geliyor.

Kırılmaz temperli cam yüzeyine sahip ekran sayesinde TP-LINK Touch P5 ekranı, kırılma, darbe gibi etkilere karşı korunuyor. TP-LINK, bu üründe ekran için ayrı bir yonga seti (chipset) kullanmayı tercih etmiş. Bu sayede ekran uygulamaları için yönlendiricinin işlemcisi kullanılmıyor ve performansı etkilenmiyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan ürünü, her düzeyden kullanıcı rahatlıkla kullanıp yönetebiliyor.

Archer MR200 kf

TP-LINK’in Barselona’da yapılan Mobile World 2015’te sergilediği ürünlerden biri de AC destekli 4G taşınabilir router. İçine 4G özellikli SIM kart takılarak bir ağ oluşturabilen ve 4G’yi farklı kişi ve/veya cihazlarla paylaşmayı sağlayan Archer MR200, aynı zamanda kablosuz ağ hızını 3 kat artıran yeni nesil kablosuz ağ standardı olan 802.11ac destekli.

Çift kanallı taşınabilir router, 2.4GHz kanalında 300Mbps, 5GHz kanalında ise 433Mbps kablosuz hızlara sahip. Bu sayede yüksek hızlı bir ağ oluşturabilen MR200 ile seyahatte, tatilde, iş toplantısında, her yerde ve her zaman yüksek hızlı ağ oluşturmak mümkün. 4G FDD ve TDD LTE bağlantılarını destekleyen cihaz, hızlı ve istikrarlı bir kablosuz ağı yanımızda her yere taşımayı sağlıyor.

Vestel Savunma, Karayel’le Bir “ilk”e Daha İmza Attı