Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG sertifikasını aldı

Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG sertifikasını aldı

Samsung’un çok yakında yeni Samsung Galaxy A22 akıllı telefonunun 4G ve 5G varyantlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Hatta bazı raporlar, resmi lansmanın Haziran ayında yapılabileceğini gösteriyor.

Şimdi, beklenen lansmandan sadece birkaç hafta önce, Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. Twitter’da Mukul Sharma aracılığıyla gelen liste, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 desteği ile birlikte geleceğini doğruluyor. Model numarası ve Bluetooth sürümü dışında, liste cihazla ilgili herhangi bir bilgi göstermiyor. Önceki raporlar, telefonun öne bakan kamera sensörünü barındırmak için üstünde su damlası çentiği bulunan 6,4 inç FHD + LCD ekrana sahip olabileceğini ortaya çıkardı. Arka tarafta, cihaz, üçlü kamera kurulumunda 48 megapiksel birincil sensör içeren kare şeklinde bir kamera muhafazasıyla birlikte gelecek. Ön tarafta, özçekimler ve görüntülü arama yapmak için cihaz 13 megapiksellik bir kamera ile donatılacak. Samsung Galaxy A22 5G cihazının MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alması beklenirken, 4G varyantı Helio G80 SoC ile çalıştırılabilir. Akıllı telefonun daha fazla güvenlik için yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG sertifikasını aldı

Raporlar ayrıca 4G modelinin dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını ve 15W şarj desteği ile 5.000 mAh pile sahip olabileceğini ima ediyor. Siyah, Beyaz, Mor ve Yeşil renklerde olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonun teknik özellikleri ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz ve şirket lansman tarihini duyurmadan önce teaserları da paylaşabilir. Samsung’un resmi lansman onayı için birkaç gün daha beklemek gerek.

Kripto para piyasası ayı sezonuna mı girdi?