Netflix’in Tomb Raider dizisinden ilk fragman

Tomb Raider dizisi

Netflix, merakla beklenen Tomb Raider dizisinden ilk fragmanı yayınladı. Animasyon türündeki dizi önümüzdeki yıl izleyici ile buluşacak.

Son yıllarda animasyon dizileri ve orijinal animeleriyle de adından söz ettiren Netflix, çok yakında dikkat çekici animasyon dizilerine bir yenisini daha ekleyecek. Drop 01 etkinliğinde yeni işlerinden bazılarını tanıtan Netflix, merakla beklenen Tomb Raider dizisinden de ilk fragmanı yayınladı. Animasyon türündeki bu dizi Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft adını taşıyor.

İlk olarak 2021 yılında duyurulan Tomb Raider dizisi, son yıllarda çıkan Survival üçlemesinin ardından yaşananlara odaklanacak. Bildiğiniz gibi Square Enix’in hazırladığı Survival üçlemesi, 2013 yılında çıkan Tomb Raider oyunu ile başlamıştı. Onu 2015 yılında çıkan Rise of the Tomb Raider ile 2018’de çıkan Shadow of the Tomb Raider izledi. Dizi de Shadow of the Tomb Raider’ın bıraktığı yerden başlayarak Lara Croft’un maceralarını anlatmaya devam edecek.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft

Daha önce Netflix’in Castlevania ve Masters of the Universe: Revelation gibi animasyon dizilerini de hazırlayan Powerhouse Animation’ın hazırladığı Tomb Raider dizisi, 2024’te Netflix’te izleyici ile buluşacak. Ancak dizi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft’ta ana karakterimizi ünlü oyuncu Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) seslendiriyor. Atwell, Survival oyun üçlemesinde Lara Croft’u seslendiren Camilla Luddington’tan bayrağı devralıyor.

Apple, iPhone 15 Pro üretimini azaltabilir