Lara Croft and the Temple of Osiris Aralık’ta Çıkıyor

Lara Croft and the Temple of Osiris Aralıkta Çıkıyor

Lara Croft and the Guardian of Light’la başlayan Tomb Raider serisini devam ettirecek olan Lara Croft and the Temple of Osiris’in çıkış tarihi açıklandı.

Oyun dünyasının en sevilen ve başarılı oyunları arasında yer alan Tomb Raider serisi, 2013 yılında piyasaya sürülen ve seriyi yeniden başlatan Tomb Raider’la bir kez daha hayata dönmüştü. Tomb Raider’ın yakaladığı başarının ardından hız kesmeyen seri, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014’te resmi olarak duyurulan Rise of the Tomb Raider ile yoluna devam etmeye hazırlanıyor. Ancak önümüzdeki dönemde oyunseverlere sunulacak tek Tomb Raider oyunu Rise of the Tomb Raider olmayacak.

Lara-Croft-and-the-Temple-of-Osiris

Tomb Raider serisinin yapımından sorumlu olan Crystal Dynamics stüdyosu 2010 yılında Lara Croft and the Guardian of Light‘ı piyasaya sürmüş ve böylece ana seriye eşlik eden ikinci bir seriyi de başlatmıştı. Lara Croft and the Guardian of Light ile başlayan bu yan oyunlar serisi, bu yıl piyasaya sürülecek olan Lara Croft and the Temple of Osiris ile devam edecek. Haziran ayında resmi olarak duyurulan Lara Croft and the Temple of Osiris‘in çıkış tarihi nihayet açıklandı ve PC, PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunulacak olan oyunun 9 Aralık 2014’te satışa sunulacağı duyuruldu.

Uncharted Üçlemesi PlayStation 4 Yolunda