Tüm Injustice 2 karakterlerinin özel hareketleri tek videoda!

injustice 2 1

Önümüzdeki Mayıs ayında PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan Injustice 2 için harika bir video daha yayınlandı. İşte detaylar.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen dövüş oyunu Injustice 2’nin raflardaki yerini almasına artık sayılı günler kaldı. İlk Injustice oyunu gerçekten harika bir senaryoya sahipti. Superman’in Luis Lane’i kaybetmesi sonrasında gelişen olaylar ve süper kahramanların hüküm sürdüğü bir dünya.

DC evrenini yakından takip edenler iyi bilirler. Superman her ne kadar iyi taraf için savaşsa da, daima tüm dünya için gizli bir tehdit olmuştur. Bu durumun farkında olan tek isim ise Batman’dir. Zira Injustice’in ilk oyununda da başroldeki isimlerden biri Batman olmuştu.

16 Mayıs’ta yayınlanacak olan Injustice 2 de aynı ilk oyun gibi sağlam bir senaryoyla gelecek. İlk oyunun kaldığı yerden devam edecek olan yapımda, birçok yeni DC karakteri de dövüşçü listesine eklenmiş olacak. Warner Bros. bugüne kadar oyunda yer alacak olan hemen hemen tüm karakterler için çeşitli videolar yayınladı. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan videoda ise tüm Injustice 2 karakterlerinin özel hareketleri tek bir videoda verildi. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile başbaşa bırakalım.

Genel itibari ile tüm karakterlerin özel hareketleri, yetenekleriyle doğru orantılı olarak tasarlanmış. Fakat bu hareketler içerisinde Flash’ınkinin son derece fantastik olduğunu söylemek mümkün. Diğer hareketler içinse yorum sizlerin.