En iyi Cosplay çalışmaları! – 48

En iyi Cosplay çalışmaları 9 1 e1576100530370

En iyi Cosplay çalışmaları galerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Oyun dünyasının önde gelen karakterleri bakalım nasıl hayat buluyor?

Oyun dünyasında bazı karakterler çoğu zaman oyuncuları derinden etkileyebiliyor. Bu etkinlenme durumundan ortaya çıkan ve sanat kategorisine alabileceğimiz cosplayler, hayatımıza renk katabiliyor. Peki, bu cosplay olayı nereden çıktı?

1970 yıllarında Japonya’da okuyan kolej öğrencileri anime ve manga karakterlerinin kostümlerini giymeye başladı. Çizgi romanlara ve animelere olan ilginin günden güne artması ile bu olay iyice yaygınlaştı. Öğrenciler daha sonraları ise okul ve üniversite etkinliklerine sevdikleri karakterlerin kostümleriyle katıldılar. Bir nevi batıdaki maskeli balo partisi gibi.

Cosplay’in fikir babası olarak isimlendirebileceğimiz Nobuyuki Takahashi bu olaya Japonya‘ya özgün bir yorum getirmek istedi. Batıda maskeli balo olarak isimlendirilen bu olay için Takahashi ve arkadaşları yeni isim arayışına girdi. Bu arayış sonrası ise Cosplay isminde karar kılındı.

Biz de sizler için oyun karakterlerinin canlandırılması ile ortaya çıkan cosplayleri bir araya getiriyoruz. Bu galerimizde birbirinden orijinal cosplay çalışmalarını sizler için derledik. Bakalım bu çalışmalardan hangileri hoşunuza gidecek.

Yeni galerimize geçmeden önce; önceki haftalarda paylaştığımız galeriye ise aşağıdaki linkten ulaşabileceğinizi belirtelim.

En iyi Cosplay çalışmaları! – 47

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve en iyi cosplayler ile sizleri baş başa bırakalım.

En iyi Cosplay çalışmaları galerisi

En iyi Cosplay çalışmalarıDiğer çalışmalar için lütfen sayfa değiştiriniz.