Tom Holland şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Tom Holland şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Spider-Man yıldızı Tom Holland, geçtiğimiz günlerde Spider-Man yapımcılarının annesi tarafından azarlandığı bir zamanı anlattı. İşte detaylar.

2016’da Tom Holland, Captain America: Civil War’da MCU’nun Spider-Man’i olarak çıkış yaptıktan sonra Hollywood’da herkesin bildiği bir isim haline geldi. Oyuncu o zamandan beri, Avengers: Infinity War, Endgame ve son filmi No Way Home da dahil olmak üzere üç solo film içeren web-slinger olarak beş filmde daha rol aldı. Holland’ın en son Spider-Man girişimi, 2021’in en çok beklenen filmlerinden biriydi ve gişe rekorları kırarak 1 milyar doları aştı ve diğer çeşitli gişe rekorları kırdı.

Tom Holland şaşırtıcı bir itirafta bulundu

No Way Home, Spider-Man: Far from Home‘un sonundan, J. Jonah Jameson’ın dünyaya Peter Parker’ın Spider-Man olduğunu ifşa ettiği filmden başlıyor. Takip eden olaylar, Peter Parker’ın Doctor Strange’den yardım istemesine neden oluyor, ancak Strange’in büyüsü ters gittiğinde, Spider-Man kendini çoklu evren sayesinde önceki Spider-Man evrenlerindeki kötülerle savaşırken buluyor. Film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden evrensel beğeni topladı. Holland artık bir Spider-Man emektarı, ancak yıldızın annesi Spider-Man: Homecoming sırasında filmin yapımcıları oldukça azarlamış.

Holland, Homecoming’in çekimleri sırasında annesinin “yeterli tuvalet molası” aldığından emin olmak için yapımcıları aramak zorunda kaldığı oldukça utanç verici bir anı anlattı. İlk filmde, Washington Anıtı’nda bir sekans yaptığımızı ve haftalarca yukarı aşağı tırmanmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum. Hatırlıyorum, annemi aradım ve ‘Gerçekten zor bir gün geçirdim, tuvalete gitmem gerekiyor’ dedim. 11 saattir tuvalete gitmedim.”

“İki ya da üç gün sonra yapımcılar beni bir kenara çektiler ve ‘Böbreklerin nasıl? Annen bizi aradı ve sana yeterince tuvalet molası vermemizi söyledi’ dediler. Utandığımı hatırlıyorum ama aynı zamanda minnettar olduğumu da hatırlıyorum. gerçekten tuvalete gitmem gerekiyordu ve çekimi bozmaya çok korktum.”

Keanu Reeves Matrix 5 gelecek mi sorusunu yanıtladı