Spider-Man Homecoming’den üçüncü fragman geldi

eino2b

Marvel’in sevilen karakteri Örümcek Adam’ın yeniden çekilen filmi Spider-Man Homecoming’den üçüncü fragman geldi. Bu tanıtım videosu Örümcek Adam’ın zırhına odaklanıyor.

Marvel sinematik evreninin 16. yapımı olan Spider-Man Homecoming, vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu arada bir süredir yeni bir gelişme duymadığımız Spider-Man Homecoming’den üçüncü fragman geldi.

Daha önce görmediğimiz birçok sahneyi barından 2 dakika 20 saniyelik 3. fragman, arka planındaki neşeli şarkı ve Peter Parker’in sosyal halleri ile oldukça eğlenceli görünüyor. Ancak odaklanmamız gereken kısım ise Örümcek Adam’ın zırhı. Zırh diyoruz zira, eski filmlerinde bir kumaştan ibaret alan Örümcek Adam kostümü, Tony Stark dehasının katkılarıyla adeta bir Iron Man zırhına dönüşmüş durumda. Jarvis benzeri bir sanal asistana sahip olan zırh, paraşüt ve drone benzeri araçlara da sahip.

Tom Holland, Robert Downey JR, Michael Keaton gibi isimleri göreceğimiz Spider-Man Homecoming, 7 Temmuz 2017‘de vizyona girecek. Öte yandan filmin başrol oyuncusu Tom Holland’ın uzun süredir yapım aşamasında olan Uncharted filminde Nathan Drake’yi oynayacağı açıklandı. Haberin detaylarını okumak için tıklayın.