Spider-Man Homecoming için yeni posterler yayınlandı

Spider Man Homecoming

Temmuz’da vizyona girmeye hazırlanan Spider-Man Homecoming için yeni posterler yayınlandı. İki yeni poster ve filmle ilgili diğer gelişmeler haberimizde.

Spider-Man Homecoming, temmuz ayında vizyona girecek. Hayranlarının merakla beklediği film için Marvel, birkaç tanıtım videosu yayınlamıştı. Firma film için geçtiğimiz aylarda tanıtım videolarının yanısıra sinema salonlarını ve gençlerin odalarını süslemesi için posterler de yayınlamıştı. Spider-Man Homecoming için yeni posterler yayınlandı.

Spider-Man Homecoming 1

Öte yandan Spider-Man Homecoming için yeni bir video yayınlandı. Sony’den film yapım haklarını geri alan Marvel, Spider-Man filminde Iron Man gibi tanıdık bir süper kahramana daha yer verecek. Iron Man olarak bilinen Tony Stark, filmde genç Örümcek Adam’a hem abilik yapacak hem de teknolojik destek sağlayacak. Film için çıkan üçüncü tanıtım videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Spider-Man Homecoming 2

Captain America: Civil War’da gördüğümüz ve bu filmde de başrolde oynayacak olan Tom Holland‘ın bir diğer popüler yapım Uncharted’de genç Nathan Drake’yi oynayacağı öğrenildi.

Playstation sahiplerinin merakla beklediği Playstation Plus Haziran oyunları belli oldu. Listedeki oyunları öğrenmek için haberimize buyurun.