Tinder ‘a eş bulmak için yeni özellik geldi. Kızlar/erkekler müjde!

tin23

Tinder kullanıyor musunuz? “Kaydırmaya devam!” sloganlı uygulama, şimdi de fotoğrafları bir kenara bırakıp videolara adım atıyor. Böylece müstakbel arkadaşınız hakkında daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Popüler tanışma ve buluşma uygulamalarından Tinder , resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamada, yeni özelliği “Loops”u tanıttı. Loops, profilinize ekleyebileceğiniz 2 saniye uzunluğundaki video anlamına geliyor. Böylelikle kendinizi biraz daha ön plana çıkarabilecek, aynı zamanda arayışlarınız sırasında daha detaylı sonuçlarla karşılaşabileceksiniz.

Bildiğiniz üzere Tinder da dahil birçok uygulamada yana kaydır ve devam et sistemi bulunuyor. Beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz kişileri yana kaydırarak yola devam ediyorsunuz. Beğendikleriniz arasında sizi de beğenenler varsa eşleşiyor ve sohbet etmeye başlıyorsunuz.

“Kaydırmaya devam!” sloganını kullanmaya devam eden Tinder, bu yeni videolu özellik sayesinde hem uygulama popülaritesini artırmayı hem de kullanıcılarına daha doğru sonuçlar sunmayı hedefliyor. Nasıl bir ilgi görecek, bunu da ilerleyen günler belirleyecektir.

Loops özelliği an itibarıyla İsveç ve Kanada’daki iOS kullanıcıları tarafından test edilebiliyor. Yakın zamanda da daha fazla ülkede, aynı zamanda Android işletim sistemli cihazlar için de kullanıma sunulması muhtemel.

Tinder'a eş bulmak için yeni özellik geldi. Kızlar/erkekler müjde!

Huawei P20 Pro inceleme